hej widzieliscie ci zwiastun takiego filmu?!
co o nim uwazacie. pozdrawiam;*

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
zlosnica_9

Widziałem zapowiedź w telewizji... Muszę przyznać, że za bardzo nie wiedziałem co myśleć o tym filmie, bo reklamówka była dość dziwna i tajemnicza. Wiem jednak, że film podbija ekrany zagranicznych kin i że w ciągu zaledwie 19 dni zarobił coś ok. 390 milionów $, a to już dużo. Wydaje mi się, że to dobry film i czekam z niecierpliwością aż wejdzie na polskie ekrany kinowe.

CRANK

A nie latwiej po prostu wyszukac filmu i poczytac co sadza o nim filmołebcy?

Golan

Życie nie jest łatwe.

Golan

moze i latwiej ale tu sie nic nie dzieje!!! o niczym sensownym nie gadacie!!! tylko pytacie ciagle o tytuly filmow;/
slabe to jest... a jak ktos zarzuci jakis temat do pogadania to odsylacie go do stronek i do czytania!!! to jest forum. jakbym chciala poczytac to bym gazete kupila...

zlosnica_9

Pomyłka... Jestem legendą po 24 dniach zarobił 230 mln $. Troszeczkę się pomyliłem:P ale i tak to jest bardzo dobry wynik.

CRANK

nic nowego juz to bylo w 28 dni później

syn_sama

28 dni później jak i 28 tygodni później (wyśmienity film, nadal robi na mnie wrażenie) to coś jakby o zombiakach. I am legend to poprostu o jakichś tam zmutawanych ludziach którzy mieli do pomocy psy (wyraz panowania nad stworzeniami) co stawiało ich na wysokim szczeblu rozwoju.
Czyli jest to film o ewolucji hehe. Ogólnie dobry film. W filmie czuć ogarniającą samotność. Dobry movie.

kryslav

Film jest naprawdę dobry w klasie filmów amerykańskich wielkich produkcji, w których wirus zaraża ludzi ;)) Ale polecam, Will Smith odwalił kawał dobrej roboty.

paczes

i tu się zgadzam, nie jego gatunek filmowy, ale poszło mu dobrze