kamo

sprostowanie: codziennie na forum masowo dodawane są coraz to nowe tematy typu "najlepszy, najgorszy", przez co istotne rzeczy szybko znikają z forum niezauważone. Ludzie troche powagi, chcecie wiedzieć jaki jest najlepszy aktor to wejdźcie na stronę TOP 100. Nie wszyscy tutaj chcą dyskutować o tym czy Jennifer Lopez ma większe cycki niż Angelina Jolie, i chyba nie po to forum powstało... Wiem natomiast, że takie posty nie przestaną napływać, proponuję więc, aby powstało dodakowe forum na te przygłupawe i męczące już dyskusje (przyznaję się bez bicia, że też w niektórych wziąłem udział, ale co za dużo to niezdrowo). pozdrawiam

kamo

Zapewne chodzi Ci o coraz to nowe tematy na forum typu: Najlepszy film, Najgorszy film, Ulubiony film, itp, itd. Doskonale Cię rozumiem i popieram, a zresztą pewnie nie tylko ja. Po co wałkować 100 razy ten sam topic??? Pozdro:)

kamo

podpisuję się obiema rękami...

kamo

dobrze by bylo, gdyby przywrocono cos takiego jak: 'zobacz kto lubi ten film', polowa tych naj-ow stracilaby racje bytu, jakbym chcial zobaczyc kto lubi 'szanse na sukces' to zerknalbym na liste i bym wiedzial. oddzielne forum jest niezlym pomyslem, ale i tak ludzie nie zwracaja uwagi do jakiego dzialu wrzucaja temat, wiec bez surowej moderacji sukces bedzie polowiczny...

Nakf

prawdę mówiąc nie wiem dlaczego funkcja "zobacz kto lubi ten film" została zlikwidowana. Zaraz obok braku "Napisz do mnie" jest to największa wada nowego filmwebu... Były już swego czasu listy z prośbą o przywrócenie owych funkcji, jak na razie bez odzewu. Czy redakcja robi coś w tym kierunku???

kamo

odzew redakcji byl, choc nie w pelni satysfakcjonujacy: 'znajduje sie na liscie -to do-' :)
mi opcji 'zobacz kto lubi ten film' bardzo brakuje, bardzo czesto z niej korzystalem i bardzo bym chcial zeby wrocila :)

a co do tresci postu otwierajacego temat - rowniez nie naleze do wielbicieli wciaz tych samych, jakze oryginalnych tematow, ale jakos nie wierze ze takim tematem zdolamy cokolwiek zmienic w tej sprawie. bo to juz kwestia [nowych] uzytkownikow portalu i ich potrzeb. jesli chca co miesiac zakladac taki temat, nic ich od tego nie powstrzyma ;p