witam wszystkic. oglądaliście może serial między nami facetami? jest emitowany co dzień od poniedziałku do piątku na tvnSiedem o godzinie 19.10, uważa, że to świetny serial, cholernie mi się podoba, trafiłem na niego zupełnie przypadkowo przelatując po programach i od tamtej chwili oglądam go dzień w dzień :) Pokazuje on życie 4 facetów, 2 z nich to geje, jeden z gejów mieszka z gościem który jest hetero i jest przystojnym włochem hehe, teksty są zajebiste, oglądając ten serial cały czas się śmieje, mógłbym go oglądać godzinami.. hehe jest naprawde świetny polecam go gorąco !!
Tak film jest fajny, sa to powtórki, bo kiedyś już go widziałem. NIe jest to zbyt długa seria więc oglądaj póki jest! ;-) Ale ja ZAWSZE czekam na to co leci po tym, a mianowicie "Przyjaciele"!!!!!!!!!!!!! To jest dopiero suuuuper!!!!!!! Obecnie leci seria 2. Pierwsza tez była genialna! przez te seriale komediowe to TVN7 stała sie jedną z moich najczęściej odwiedzanych stacji! Tyle sie juz seriali przewinęło. Ostatnio skonczył sie 3 seria "Siostrzyczki". To było też świetne....ale teraz zatąpili je Przyjaciółmi jest jeszcze lepiej! ;-) pozdro dla kazdego fana seriali komediowych....;-)
co do "Przyjaciół' to obecnie na TVN7 leci już 4 seria. poprzednie 3 były świetne i ta zreszta też. pozdro i sorki... :-)
jak zobaczyłam Twój temat na forum to postanowiłam, ze obejrze ten serial;] jest naprawde rewelacyjny!!!! uśmiałm się ze szok, dzisiaj też na niego czekam;]