witam wszystkic. oglądaliście może serial między nami facetami? jest emitowany co dzień od poniedziałku do piątku na tvnSiedem o godzinie 19.10, uważa, że to świetny serial, cholernie mi się podoba, trafiłem na niego zupełnie przypadkowo przelatując po programach i od tamtej chwili oglądam go dzień w dzień :) Pokazuje on życie 4 facetów, 2 z nich to geje, jeden z gejów mieszka z gościem który jest hetero i jest przystojnym włochem hehe, teksty są zajebiste, oglądając ten serial cały czas się śmieje, mógłbym go oglądać godzinami.. hehe jest naprawde świetny polecam go gorąco !!

player_2

Tak film jest fajny, sa to powtórki, bo kiedyś już go widziałem. NIe jest to zbyt długa seria więc oglądaj póki jest! ;-) Ale ja ZAWSZE czekam na to co leci po tym, a mianowicie "Przyjaciele"!!!!!!!!!!!!! To jest dopiero suuuuper!!!!!!! Obecnie leci seria 2. Pierwsza tez była genialna! przez te seriale komediowe to TVN7 stała sie jedną z moich najczęściej odwiedzanych stacji! Tyle sie juz seriali przewinęło. Ostatnio skonczył sie 3 seria "Siostrzyczki". To było też świetne....ale teraz zatąpili je Przyjaciółmi jest jeszcze lepiej! ;-) pozdro dla kazdego fana seriali komediowych....;-)

WojtaSz

co do "Przyjaciół' to obecnie na TVN7 leci już 4 seria. poprzednie 3 były świetne i ta zreszta też. pozdro i sorki... :-)

player_2

jak zobaczyłam Twój temat na forum to postanowiłam, ze obejrze ten serial;] jest naprawde rewelacyjny!!!! uśmiałm się ze szok, dzisiaj też na niego czekam;]

player_2

Film jest świetny. Oglądałam go już kiedyś i teraz nagrałam sobie wszystkie odcinki by w chwilach małej deprechy trochę się pośmiać. Szkoda że tylko 7 odcinków nagrali.