szukam tytułu pewnego filmu. o ile dobrze pamiętam zaczyna się od sceny w której facet rzuca kamieniami w okna kościoła. później opowiada księdzu historię swojego życia. miał od dziecka szczęście: szpital w którym miał się urodzić ale rodzice nie zdążyli dojechać spłonął, gdy grał w kości wyrzucił 1 bo kostki ustawiły się jedna na drugiej, nie wzięli go do wojska bo ktoś pomylił testy IQ i miał poniżej średniej, itp. więcej nie pamiętam :( POMOCY! plis

Sznajper

Desperacja desperacją, ale nie musisz powielać tego samego tematu w nieskończoność - raz w zupełności wystarczy - to na wypadek, jakby przyszło Ci do głowy jeszcze kilka razy zamieścić ten temat.

Ally

sorry, ale nie masz innego zajęcia niż najeżdżanie na użytkowników bez powodu? zdarza się czasem, że wiadomość "załapuje" i wysyła się dopiero po kilkakrotnym naciśnięciu klawisza "OK" co powoduje, że tekst wyskakuje powielony... też mi się to kilka razy zdarzyło, a Ty nie musisz gościa od razu opieprzać...

kamo

A jeśli nie to co mi zrobisz, jak mnie złapiesz?? :P A powód mam i co teraz?? ;) Ale skoro wiadomym jest fakt, że "wiadomość "załapuje" i wysyła się dopiero po kilkakrotnym naciśnięciu klawisza "OK" "to może w końcu przed kolejnym bezmyślnym naciskanie "OK" sprawdzicie czy wiadomość czasem już się nie wysłała, ale widać to za dużo zachodu, lepiej "wyrzucać" inne tematy i zajmować całą 5 oststnich tematów.

Ally

po co w ogóle wypowiadasz sie w tym temacie skoro nie masz nic do powiedzienia? a takie rzeczy możesz zgłaszać odpowiedniej osobie a nie ochrzaniać Bogu ducha winnego użytkownika... jest ktoś kto może niepotrzebny post usunąć i po sprawie... bo gadaniem niczego nie zmienisz...

kamo

To Twoje zdanie, że nie mam nic do powiedzenia. Odpowiedzniej osobie?? Kto Twoim zdaniem jest od tego?? Oświeć mnie.

Sznajper

Tytuł tego filmu to 29th Street czyli Dwudziesta dziewiata ulica. Film z Anthonym LaPaglia i Dannym Aiello. Swoją droga bardzo fajny.

dadudi

dzięki, już myślałem że nikt mi nie pomoże :) tylko się będziecie o ilość wysłanych postów kłócić. moja wina, moja wina, moja bardzo wielka wina, ale to sie juz nie powtórzy

Sznajper

Mam nadzieję :D Przy okazji i sama skorzystam na tej odpowiedzi, bo za Chiny nie mogłam sobie przypomnieć nazwiska Anthonego :P
Co złeo to nie ja ;)
Pozdrawiam
Ally