Mamy pytanie. Bardzo dawno oglądałam taki film o wampirach. Zupełnie nie mogę sobie przypomnieć tytułu. Dokładnie nie pamiętam, ale wiem,że był jeden gościu co pracował w telewizji i opowiadał historie o wampirach, ale normalnie nie wierzył, że istnieją. Pamiętam też, że ten wampir prześladował jakąś dziewczyne i cały czas szedł za nią na dyskoteke i w różne inne miejsca. Taki chłopak miał kumpli co jednemu ktoś odcisnął krzyż na czole i została mu blizna, a później przyszedł do domu tego chłopaka i zamienił się w wilkołaka i ten go dźgnął belką i jak umierał to znowu się odmienił w człowieka i był nagi :P i pamiętam jeszcze , że ten chłopak prosił tego co pracuje w telewizji by wykrył wampira, żeby mu uwierzył, że istnieją. I wpadli do tego wampira co prześladował te dziewczyne i kazali mu wypić wode święconą, ale ten wampir ich zagadał i podgrzał wode w kominku przy czym straciła moc. Coś tam jeszcze było ale już nie pamiętam :P
Przepraszam, że tak nie składniowo ale tak w kawałkach napisałam, ale nie pamietam bo to bylo bardzo dawno, bo podobał mi sie ten film a chciałabym sobie przypomnieć jak sie nazywał, pomocy!
Witaj.
Poszukaj sobie jeszcze jednego filmu o wampirach z młodym "Jackiem Bauerem" znaczy Sunderlandem. Tytuł "The Lost Boys" - przednia zabawa!!!
Pozdrawiam