cześć jak wiecie michnik nas ośmiesza mi sie to nie podoba a wam jerzeli chcecie rzeby was ośmieszał to mu na pozwalajcia ale ja nie dam sobom pomiatać jesteśće ze mną to napiszcie mi to w odpowidźi co o tym sondźiće cześć
no nie wiem czy zauwazyłaś ale ten temat był dodany jakieś 15 razy a to jest ZAŚMIECANIE
zdarza sie poklikac pare razy.., ale jakbys se wszystki strony przewertowal w calym forum, to byc zauwazyl, ze nie tylko on tak robi.,. i kazdemu sie zdarza, zeby cos zle napisac.., a ty nigdy nie popelniales bledow??
Ponieważ nikt chyba nie zauważył mojego wpisu na temacie poniżej:
Jak na obcokrajowca, całkiem nieźle opanował przekleństwa. Niepotrzebnie się Shaka emocjonujesz, bo mix39 to niewinna prowokacja przeprowadzona w celu nabicia w butelkę innych użytkowników. Proponuję przeczytać to: http://filmweb.pl/Co,s%B1dzicie,o,filmie,,,Stra%BFnik,Teksasu,,,temat,Topic,id=2 55694
...tak więc nie ma o co kopii kruszyć. A odświeżanie wszystkich tematów mixa nie ma chyba zbyt dużego sensu. Proponuję to zrobić za kilka miesięcy w ramach np. benefisu mixa39, to powspominamy dobrą zabawę, jaką na zafundował.
Popieram przedmówcę. A co do tego przeklinania, to chciałbym Cię poinformować, że jak tylko napisałem mixowi, że ortografia u niego kuleje, to on rozpoczął nowy temat, na którym była cała masa przkleństw skierowanych w moim kierunku. Na szczęście ktoś tu jeszcze czuwa i temat ten nie gościł na forum dłużej niż 15 minut, dlatego go zapewne nie widziałaś.
rozumiem że się coś 2 razy doda , albo 3 ale ponad 15 ? to raczej musiało być specjalnie
no wiesz.., jak sie kogos wkurzy.., to wszystko moze byc.., facet ma po prostu slabe nerwy i nie wytrzymuje - normalka.., mysliucie, ze to tak latwo??, trzeba sie przyzwyczaic i bardzo duzo przecierpiec do ponizania.., a to wcale nie jest przyjemne.., wy go traktujecie jak jakiegos odrzutka spoleczenstwa.., a przeciez kazdy ma prawo do czegos tam co chce.., jestesmy w XXI w., obudzcie sie!