cześć jak wiecie michnik nas ośmiesza mi sie to nie podoba a wam jerzeli chcecie rzeby was ośmieszał to mu na pozwalajcia ale ja nie dam sobom pomiatać jesteśće ze mną to napiszcie mi to w odpowidźi co o tym sondźiće cześć

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
użytkownik usunięty
mix39

Ty debilu po ciężką cholera zaśmiecasz to forum ??????

ty to nazywasz zasmiecaniem??, sam zasmiecasz takimi glupimi pytaniami!!

użytkownik usunięty
__1064aka

no nie wiem czy zauwazyłaś ale ten temat był dodany jakieś 15 razy a to jest ZAŚMIECANIE

No właśnie! Jakiś lol nawet nie zna ortografii - 'rzeby'

K_B_

zdarza sie poklikac pare razy.., ale jakbys se wszystki strony przewertowal w calym forum, to byc zauwazyl, ze nie tylko on tak robi.,. i kazdemu sie zdarza, zeby cos zle napisac.., a ty nigdy nie popelniales bledow??

__1064aka

Ponieważ nikt chyba nie zauważył mojego wpisu na temacie poniżej:

Jak na obcokrajowca, całkiem nieźle opanował przekleństwa. Niepotrzebnie się Shaka emocjonujesz, bo mix39 to niewinna prowokacja przeprowadzona w celu nabicia w butelkę innych użytkowników. Proponuję przeczytać to: http://filmweb.pl/Co,s%B1dzicie,o,filmie,,,Stra%BFnik,Teksasu,,,temat,Topic,id=2 55694

...tak więc nie ma o co kopii kruszyć. A odświeżanie wszystkich tematów mixa nie ma chyba zbyt dużego sensu. Proponuję to zrobić za kilka miesięcy w ramach np. benefisu mixa39, to powspominamy dobrą zabawę, jaką na zafundował.

Gregorio

Popieram przedmówcę. A co do tego przeklinania, to chciałbym Cię poinformować, że jak tylko napisałem mixowi, że ortografia u niego kuleje, to on rozpoczął nowy temat, na którym była cała masa przkleństw skierowanych w moim kierunku. Na szczęście ktoś tu jeszcze czuwa i temat ten nie gościł na forum dłużej niż 15 minut, dlatego go zapewne nie widziałaś.

użytkownik usunięty
__1064aka

rozumiem że się coś 2 razy doda , albo 3 ale ponad 15 ? to raczej musiało być specjalnie

no wiesz.., jak sie kogos wkurzy.., to wszystko moze byc.., facet ma po prostu slabe nerwy i nie wytrzymuje - normalka.., mysliucie, ze to tak latwo??, trzeba sie przyzwyczaic i bardzo duzo przecierpiec do ponizania.., a to wcale nie jest przyjemne.., wy go traktujecie jak jakiegos odrzutka spoleczenstwa.., a przeciez kazdy ma prawo do czegos tam co chce.., jestesmy w XXI w., obudzcie sie!

użytkownik usunięty
mix39

Może i jest nerwowy , ale uważam że to tylko prowokacja , głupi żart