cześć jak wiecie michnik nas ośmiesza mi sie to nie podoba a wam jerzeli chcecie rzeby was ośmieszał to mu na pozwalajcia ale ja nie dam sobom pomiatać jesteśće ze mną to napiszcie mi to w odpowidźi co o tym sondźiće cześć
on sie jąka tylko tyle wiem a naprawde niewiem jaki jest śmiac mi sie chciało jak zeznawał w tej dziwacznej komisji przeciwko lwu rywinowi to była parodia
bo michnik jest glupszy niz ustawa przewiduje!!.., lepiej nie zadawac sie z takim bandziorem i nie przejmuj sie..!! - to idiota
no ja nie wiem ale dam ci rade koles wez sie w garsc i nie przejmuj sie takimi ludzmi albo zmien se konto bo na tym chyba pewne osoby nie dadza ci spokoju !!!
nie no ale czemu nazwales to 'pozdrowienia' :|
ale co do michnika to mnie jeszcze nie osmieszyl a jeeli Ciebie tak to czemu sam sie tym nie zjamiesz i jemu czegos nie powiesz a przekonujesz do tego innych ?? :P ale i tak cie lubie ;)
KAZDY JEGO TEMAT JEST BARDZO SENSOWNY.., NAWET BARDZIEJ NIZ CI SIE WYDAJE ;D I TO NIE JEST NUDNE.. , NO ZALEZY DLA KOGO ;P. SHAKA !!!!
nom tylko to nie ten dzial z tym tematem !!! a pozatym jak juz wspomnialem nei zwracaj na nich uwagi nie znam cie ale sadze ze jestes bardzo spoko gostek troche przewrazliwiony chyba ale mniejsza z tym otwieraj takie tematy na twoim blogu bo inaczej bede wszyscy sie ciebie czepiali a chyba tego nie chcesz
pozdrawiam
miki
Co Ty mixer robisz?! To jest dział przeznaczony dla filmów, a nie dla jakiś tam Twoich porachunków czy pozdrowień! Do tej pory nie udzielałem się w dyskusjach na Twój temat, ale jak zamieszczasz takie głupoty w dziale o innym przeznaczeniu, to mi się słąbo robi (i na pewno nie tylko mi). Opanuj się człowieku!