cześć jak wiecie michnik nas ośmiesza mi sie to nie podoba a wam jerzeli chcecie rzeby was ośmieszał to mu na pozwalajcia ale ja nie dam sobom pomiatać jesteśće ze mną to napiszcie mi to w odpowidźi co o tym sondźiće cześć
Powiedz mi gościu ile ty masz lat? Bo zachowujesz się jak dzieciak. Robisz wielką manifetsację, opowiadasz ludziom jaki to ja jestem zły, a ja Ci tak naprawdę nic złego nie zrobiłem. Jedyne co Ci napisałem, to że ortografia u Ciebie kuleje,a Ty od razu zaczynasz nowy temat, na którym mnie wyzywasz od najgorszych (na szczęście ten temat został usunięty). Ale jak widzę prawda w oczy kole.
Ale przychodzi mi też do głowy inne wytłumaczenie. Wcale nie jesteś dysortografikiem, błędy robisz naumyślnie, rozpoczynasz dziesiątki nowych, głupich tematów, bo Ciebie to bawi. Ale tym samym psujesz innym użytkownikom prawdziwą frajdę, jaką jest niewątpliwie przebywanie na tym portalu. A jak szukasz mocnych wrażeń, to idź może na jakiegoś czata, powyzywaj się z kimś i Ci przejdzie. I może byś się w końcu przyznał o co Ci właściwie chodzi i po co tu jesteś? Pozdro:-)
Hej. Ja jestem z tobą. Ale nie przejmuj się. Michnik to łobuz. Kiedyś nawet redakcję obrażał. Teraz przerzucił się na boguduchawinnych użytkowników. Trzymaj się i używaj forum do woli, ciekawe historie opowiadasz...
Przepraszam, ale nie bardzo wiem o co chodzi? Mam nadzieję, że sobie żartujesz? Jaki łobuz??? Jaką redakcję??? Na nikogo nie mówię złego słowa, chyba że ten ktoś sam mnie do tego zmusi. Żądam satysfakcji:-)