Witam. Poszukuje filmow/seriali, ktore ukazywalyby prace w policji. Sledztwa, akcje, brudna robota itp. Z gory thx za propozycje ;)

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
L4s3r

Teraz tylko przychodzi mi do głowy serial "Kryminalne zagadki Las Vegas" i film "Święci z Bostonu".

L4s3r

Jest taki film Policja z kurtem russelem a pozatym: Dzień próby. S.W.A.T , Bad Boys 1 i 2, Wydział Wewnętrzny, Synowie Mafi, Odwet,Gorączka, Doberman
Na razie tyle mam nadzije ze ci pomoglo pozdro

wafelwawa

Z tych wszystkich filmow nie widzialem tylko Dobermana, postaram sie go zdobyc :) I czekam na nastepne propozycje ;)

L4s3r

Nic prostrzego prosze bardzo
Z starszych- "Brudny Harry", "Żółtodziub", "Zabujcza broń"
Z średniaków- "Bad boys", "Gliniarz Bevelichils", "Kolecjoner kości", "Siedem", "Amnezja", "Bezsenność"
Z nowe-"Złodziej życia"
Zapraszam do siebie

Luna_Jones

Hehe, wszystkie te filmy juz widzialem :) W sumie moj blad, moglem sprecyzowac ze chodzi mi o mniej znane produkcje, ktorych moglem jeszcze nie widziec... ;)

L4s3r

Moze serial "Nowojorscy gliniarze" lub na przyklad "Brygada Ratunkowa"? :)

Amaliya

Jest tez mało znany, dobry serial "Water rats" (czesciowo tez o policji wodnej, ale rowniez o 'zwyklej')...
A jesli chodzi o seriale dokumentalne, to polecam "Detektywow sądowych" i "The FBI Files" (oba na Discovery) i Akta Zbrodni (aktualnie bodajze na TVN7 lecą)...

Amaliya

"Zawód Glina", najlepiej pokazujący pracę policji z wyżej wymienionych. Leci na TVN7 w poniedziałki i wtorki

L4s3r

Podaję link do PitBull, może Cię zainteresuje
http://film.o2.pl/film/pitbull/ [film.o2.pl/film/pitbull...]