Nie pamiętam tytułów dwóch filmów. Pierwszy z nich opowiada o kierowcy motocykla, który ściga kierowce pewnej cięzarówki z powodu zemsty. Kierowca chyba zabił kogoś z jego rodziny. Natomiast drugi film opowida o miłości pewnej młodej dziewczyny do pewnego artysty, na końcu filmu artysta wylądował w szpitalu dla czubków - tak mi sie wydaje.
W sumie to jeszcze jeden tytuł szukam. Pamiętam tylko, że film ten opowiadał o trzech kolesiach, którzy na końcu giną w chatce w górach. Wczesniej popełniali morderstwa na zlecenia czy cos... Jedengo kolesia załatwili w basenie prądem.
za wszelkie informacje serdecznie dziekuje, pozdrawiam
Film o motocykliście to "Prywatne śledztwo" Wojciecha Wócika z 1986r. (Roman Wilhelmi i Jan Peszek), film o trzech kolesiach w chatce to "Trójkąt Bermudzki" Też W. Wójcika z 1987r. (Jan Peszek, Marian Kociniak i chyba L. Pietrzaszak). Jesli chodzi o film środkowy to za mało danych - filmów o miłości do artysty jest multum. Może więcej szczegółów (aktor, scena, piosenka ) ...
co do tego drugiego filmu to przypomniałem sobie ze grał tam Daniel Olbrychski. Ta dziewczuna to blondynka, wiecej nie pamietam :(
alex czy jest możliwe że ten film miał tytuł "Kolejnośc uczuć" bo coś takiego mi się plącze po głowie a i po sprawdzeniuu obsada się zgadza!