Ok, to był błąd mieć Cię w znajomych.
Zgłaszasz, zgłaszasz a nic z tego nie wynika..
Dlatego pasożycie nie będziesz mi tu screenów robił.
Ja bany miałem i wiem za co. Ty udajesz faceta (lub kobietę), nadajesz do moderacji (która i tak w czasie covida ma Cię w dupie) i i Ty jesteś spoko co? No nie :)

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
dead_fw

*kogoś

dead_fw

I wiecie co? Skoro szczerość to szczerość.
Najgorszy farmazon i niby zgłaszające konto ma w znajomych trolla który miał/ miał 30 kont.
Ale to kobieta więc luz.
Skoro szczerze to szczerze. Nie odpowie bo "szczerość" też po banie..
Szczerość no nie?

dead_fw

Nie ma privów to masz.
Pewnie *Shadowmere to też multikonto. Rozumiem, ale atakować mnie?
Bang bang i zadzwoń :/
Jesteś dwulicowym (walić to) malopulującym useem.
I to nie jest strach bo czego Ty nie zrobisz, do it!
Kogo jeszcze z Anetką z srlfikami zbałamucisz..
Tu boli jak hemoroidy nie? Następnym razem nie pytaj mi się o userów jak za komuny.

dead_fw

Ale o co chodzi? :D Niezła drama na FW :D

thccc

To nie drama, to multikonta.

dead_fw

Tutaj mają po 3 konta. Ewidentnie z użytkowniczką "Dramat" nie pykło, a konto co zostaje.
Tragedia.

dead_fw

Mało tego, założyłem temat i natychmiast prośba od szczerości.

Meh? Skoro walisz wszystkich z ucha to się ujawnij. Ban Ci pewnie nie grozi.
Ostracyzm included :/

dead_fw

Tego nie zrobisz bo:
miałaś bana
i dupsko boli.

Ja miałem bana.
1. Przy likwidacji "inne"
2. Dałem się sprowokować i zacząłem wyzywać jakiegoś leszcza.

Ty niby "dzczerość".meh, szkoda na ciebie czasu

dead_fw

*niby
*szczerość
Uroki wracania tramwajem.

dead_fw

Ja nawet bym nie umiala zrobić sobie multikonta. Skad ten szalony pomysł? Ja nie mam ambicji żeby wszyscy mnie lubili,ale nie zarzucaj mi rzeczy, których nie możesz mi udowodnić Z użytkowniczką dramat nie pykło, ale dlaczego mieliby mi dać bana? Nie poniżałam i nie używałam wulgaryzmow.

Shadowmere_filmweb

Nie nie nie, przepraszam. To o Tobie.
Mogę o coś spytać? Bo frapi mnie pewna rzecz a nie chcę byś poczuła się tak lub siak.

dead_fw

Powiedzialabym :śmialo, ale jaki jest sens odpowiadać komuś kto już nieslusznie mnie przekreślił? W życiu bym nie zglosila do moderacji kogoś kto nic mi nie zrobil i o kim nic nie wiem.Na jakiej podstawie.

Shadowmere_filmweb

I kim jest Anetka?

Shadowmere_filmweb

Nieważne :)
Mam wrażenie ( i nie obraź się), że starałaś się wpasować w...ogólnie. Nigdy nie widziałem takiej prywaty nanptwartym forum i to wzbudziło mój lekki niepokój.

dead_fw

Widzisz, ja moderuję najwileksze forum psychologiczne w Polsce i chyba mi się to rzuciło. Na innych forach oprocz szczury.org i dogomanii nie udzielam się wcale. Nie wiem, myślę, że wyzwalaczem jest to jak osobiście traktuje kino i ciężko mi o tym mówic bez emocji czy zastanawiania się dlaczego coś mi jest bliskie. Wpasować się nie staralam, ale fakt mam problem ze zbyt szybkim skracaniem dystansu, taka choroba. Tylko u mnie w pracy to atut., pacjentom jest łatwiej chociaż są różne modele. Jak ja sie moglam starac tu wpasowac, skoro od pierwszej sekundy widzialam jak bardzo odbiegam od standardów :).

Shadowmere_filmweb

Dobra, ale czego się spodziewałaś?
I nie ciężko sobię wpasować, mam Negana w awatarze nie bez powodu. Ludzie mnie nie nie lubią bo zabiłem ich ulubione pisracie.
I zajebiście.
Nie mam absolutnie żadnego problemu..mogę zapytać?

dead_fw

Glena to Ci nigdy nie zapomnę. :P

adamus0101

Wróci w spin-offie....Chyba :)
Ale masz rację, najfajniejszą postać zatłukli kijem :)

dead_fw

Na pewno wróci Samntha Morton jako Alpha.
Ja się pytam....Gdzie jest Rick Grimes? :/
I czy przestał pić xD

dead_fw

Zatłukli? Toż to Ty go zatłukłeś. Nie bądź taki skromny. ;)
A sam serial to porzuciłem już jakiś czas temu. W przypływie nudy może kiedyś dokończę.

Shadowmere_filmweb

"Odbiegam od standardów"....
Ja też. Polecam mniej emocji.
Wrzuć na luz i będzie spoko.

dead_fw

O tam, oj tam :)
Nie jestem w stosunku do serialu bezkrytyczny. 90% to gówno, ale już do końca obejrzę.

dead_fw

Uwaga na spoilery!
https://m.youtube.com/watch?v=tgVj5AOr6co

Shadowmere_filmweb

Nkkt się tak nie odbiera i nie dziw się, że ktoś mógł poczuć się dziwnie.

Kiedyś FW był pełny najgorszej internetowej patologii. Teraz z tym lepiej. Nagle zjawiasz się Ty. Brak zaufania to tu reguła.
"Nigdy nie wiesz kto jest po drugiej stronie"
Pozdro :)

Shadowmere_filmweb

Jak się jeździ z pracy to tak jest.
W każdym razie, co złego to nie ja. I mam pytanie.

dead_fw

Żeby nie być gołosłownym:.
https://zapodaj.net/c3c4bbb5cae0b.png.html
Po co? Zostałeś/ aś już dawno stąd pogoniony a kreujesz się na... Kogo? Spójrz w lustro, popatrz uważnie i zobacz kim jesteś :)

dead_fw

Ale to chyba nie Goku, ziomara nawet seriali nie lubi ;)

thccc

Chyba mnie zablokowali

dead_fw

A nie. Nie rozumiałem fenomenu tych stworków. Oni to jakieś to fajne rpg ani nic /)

dead_fw

Jak miałem grać to w MGS i Silent Hill.

dead_fw

Dragon Ball to manga Akiry Toriamy, później z niej powstało anime a dopiero później powstały gry. Mylisz z Pokemonami które powstały z gier i dopiero później powstało anime.

thccc

Wolałem Silent Hill.
To nie mój klimat ale nie krytykuje.
Inni trzaskali w pocke-doki, ja rozkminiałem zagadkę z... Muzyką :)

dead_fw

2,% tygodnia. Bez znajomości angielskiego i
Huk tragedii..pokaż mi sam, ż e przedzedłeś.

dead_fw

2,% tygodnia. Bez znajomości angielskiego i
Huk tragedii..pokaż mi sam, ż e przedzedłeś.

dead_fw

No ja po szkole wolalem iść do kumpla który miał satelite i RTL7 i oglądać DB ;) Mało kto w tamtych czasach miał komputer... A po wszystkim szliśmy na kremówki xd

thccc

Hehe..
Room 6/20.
Dpin offy 6/10

Shadowmere_filmweb

XD
Na pewno. Ja odpisuje na liczydle

dead_fw

Nigdy na Ciebie nie nadawalam, nie znam Cię :(

Shadowmere_filmweb

Ja do Ciebie nic nie mam. Absolutnie ;

dead_fw

Ok, każde oskarżenie o multikonto jak najbardziej podtrzymuję.
@Dramat: masz tutaj próbkę. Odpisywała na każdy Twój post a teraz cicho.
Napiszę to ostatni raz. Przykłady mojego rzekomego trollingu.
No chyba kurde powinno to być bardzo proste. Czekam. Admini też.

dead_fw

Czekam na te przykłady hehe.

dead_fw

Ciągle czekam na te screeny.
I co jeszcze?
Zaraz spadniesz z rowerka :)

dead_fw

Czekam,czekam.
Proszę podać linki.
Albo spadniesz z rowerka natychmiast bo sam Cię zgłoszę mitomanie.

dead_fw

Odpisywalam na każdy jej post, bo chciałam. Bo mi pomagala. Bo ją polubilam. Dostalam informacje zwrotną, że ją przytlaczam, że za dużo tej prywaty i oczekiwań. Nie jestem przemocowcem- przestalam. I skoro faktycznie jestem trudna to nie chcę już nikogo męczyć swoją osobą - to chyba uczciwe. Nigdy nikogo nie zglaszalam do żadnego bana i nigdy nie mialam tu innego konta- jest jedno z moim zdjęciem, nazywam się Hanna Książkiewicz i to jedno mi wystarczy. Postanowilam ze względu na reakcje napisać posta dopiero jak będę miala pytanie z konkretnej dziedziny, na ktore można odpowiedziec jednym/ paroma linkami żeby nikt się już nie denerwowal. Nie rob ze mnie jeb..... konfidenta. Jak każdy człowiek jeśli już koniecznie chcę być akceptowana i nie atakowana to jako ja i wylacznie ja Shadowmere/ Hania. Zgłoś mnie Dead_fw, jeśli Ci to ulży. Obiecuję nie zakladac zadnego nowego konta, choc nie ukrywam, że będzie mi brakowalo możliwości zapytania o coś, bo odpowiedzi od Dramat mi pomogly na moje ...problemy, o których macie pelne prawo nie chcieć wiedzieć, choc uczono mnie, że czasem dobrze o nich powiedziec, bo są powszechhne, mnostwo ludzi sie z nimi zmaga i ktoś może poczuc sie mniej samotny. Także ja Cię proszę -osobiście zglosic, że tu jestem i dzialam wszystkim na nerwy, bo siłą rzeczy odczytuje Twoj wątek- skoro zwracasz sie do mnie odpisuję. A nie chcę już ciągle wyscluchiwac pretensji i oskarzen. Dramat zapowiedzialam, że koniec z udziuelaniem się w Jej wątkach, dla niej było tego za dużo i nie miala ochoty odpisywac, bo byly dlugie. Nie będę jej na siłę gnębić, a Ciebie tym mniej mialabym ochotę, bo oprocz wczorajszych insynuacji nic żeś mi nie zrobił. Nie piszę, bo dano mi do zrozumienia, że nikt tego nie chce i nie jest to mile widziane. Gdyby takie zdarzenie nie zaszło to przysięgam Ci Stary, że trzaskalabym postów jak dawniej, probowala sie zaprzyjaznic z Dramatem i odpowiadala wszystkim tak szczerze jak mam to w naturze. Ale ja seri lubię ludzi i nie chce nikogo sobą przygnębiać. Teraz doczytuje swoje wątki i daje szanse filmom, które zostawilam sobie na ostatnią ostateczność. Chcialabym nawet może zaczac od nowa pod innym nickiem żeby bylo inaczej, ale dalam sie poznac jako ja- i trudno, że nie wzbudzam sympatii, ale to nie w moim stylu-przybierac nową tożsamość tylko po to by filmwebowicze mnie chcieli miedzy sobą.Stary jakiego trollingu? Ja nie widzialam w życiu żadnego trollingu w Twoim wykonaniu, ani w ogole mialabym problemy żeby zdecydowac co nim wlasciwie jest.Pisanie nie na temat?
Prywatne wycieczki do kogoś? Tak czy siak to nie ja i gdybys przesledzil moją konwersację z Dramatem zobaczyl byś wyraznie, że Ona już jej nie pragnęła, a ja również nie chcę nikogo kto nie chce mnie, nie jestem az takim psycholem żeby Dziewczynę stalkować i nękać po tym jak zakomunikowala , że ma dość. "Szanujecie tu swoją prywatność i anonimowość"-uslyszalam i zrozumialam przekaz. Ja akurat mam gdzieś swoją anonimowość, konto utworzylam przez fb i dość otwarcie się o sobie wypowiadam. Nie chcecie-ok, ja też bym nie chciala żeby ktos mi sie narzucal kiedy mówię stop.