Ok, to był błąd mieć Cię w znajomych.
Zgłaszasz, zgłaszasz a nic z tego nie wynika..
Dlatego pasożycie nie będziesz mi tu screenów robił.
Ja bany miałem i wiem za co. Ty udajesz faceta (lub kobietę), nadajesz do moderacji (która i tak w czasie covida ma Cię w dupie) i i Ty jesteś spoko co? No nie :)
I wiecie co? Skoro szczerość to szczerość.
Najgorszy farmazon i niby zgłaszające konto ma w znajomych trolla który miał/ miał 30 kont.
Ale to kobieta więc luz.
Skoro szczerze to szczerze. Nie odpowie bo "szczerość" też po banie..
Szczerość no nie?
Nie ma privów to masz.
Pewnie *Shadowmere to też multikonto. Rozumiem, ale atakować mnie?
Bang bang i zadzwoń :/
Jesteś dwulicowym (walić to) malopulującym useem.
I to nie jest strach bo czego Ty nie zrobisz, do it!
Kogo jeszcze z Anetką z srlfikami zbałamucisz..
Tu boli jak hemoroidy nie? Następnym razem nie pytaj mi się o userów jak za komuny.
Mało tego, założyłem temat i natychmiast prośba od szczerości.
Meh? Skoro walisz wszystkich z ucha to się ujawnij. Ban Ci pewnie nie grozi.
Ostracyzm included :/
Tego nie zrobisz bo:
miałaś bana
i dupsko boli.
Ja miałem bana.
1. Przy likwidacji "inne"
2. Dałem się sprowokować i zacząłem wyzywać jakiegoś leszcza.
Ty niby "dzczerość".meh, szkoda na ciebie czasu
Ja nawet bym nie umiala zrobić sobie multikonta. Skad ten szalony pomysł? Ja nie mam ambicji żeby wszyscy mnie lubili,ale nie zarzucaj mi rzeczy, których nie możesz mi udowodnić Z użytkowniczką dramat nie pykło, ale dlaczego mieliby mi dać bana? Nie poniżałam i nie używałam wulgaryzmow.
Nie nie nie, przepraszam. To o Tobie.
Mogę o coś spytać? Bo frapi mnie pewna rzecz a nie chcę byś poczuła się tak lub siak.
Powiedzialabym :śmialo, ale jaki jest sens odpowiadać komuś kto już nieslusznie mnie przekreślił? W życiu bym nie zglosila do moderacji kogoś kto nic mi nie zrobil i o kim nic nie wiem.Na jakiej podstawie.
Nieważne :)
Mam wrażenie ( i nie obraź się), że starałaś się wpasować w...ogólnie. Nigdy nie widziałem takiej prywaty nanptwartym forum i to wzbudziło mój lekki niepokój.
Widzisz, ja moderuję najwileksze forum psychologiczne w Polsce i chyba mi się to rzuciło. Na innych forach oprocz szczury.org i dogomanii nie udzielam się wcale. Nie wiem, myślę, że wyzwalaczem jest to jak osobiście traktuje kino i ciężko mi o tym mówic bez emocji czy zastanawiania się dlaczego coś mi jest bliskie. Wpasować się nie staralam, ale fakt mam problem ze zbyt szybkim skracaniem dystansu, taka choroba. Tylko u mnie w pracy to atut., pacjentom jest łatwiej chociaż są różne modele. Jak ja sie moglam starac tu wpasowac, skoro od pierwszej sekundy widzialam jak bardzo odbiegam od standardów :).
Dobra, ale czego się spodziewałaś?
I nie ciężko sobię wpasować, mam Negana w awatarze nie bez powodu. Ludzie mnie nie nie lubią bo zabiłem ich ulubione pisracie.
I zajebiście.
Nie mam absolutnie żadnego problemu..mogę zapytać?
Na pewno wróci Samntha Morton jako Alpha.
Ja się pytam....Gdzie jest Rick Grimes? :/
I czy przestał pić xD
Zatłukli? Toż to Ty go zatłukłeś. Nie bądź taki skromny. ;)
A sam serial to porzuciłem już jakiś czas temu. W przypływie nudy może kiedyś dokończę.
O tam, oj tam :)
Nie jestem w stosunku do serialu bezkrytyczny. 90% to gówno, ale już do końca obejrzę.
Nkkt się tak nie odbiera i nie dziw się, że ktoś mógł poczuć się dziwnie.
Kiedyś FW był pełny najgorszej internetowej patologii. Teraz z tym lepiej. Nagle zjawiasz się Ty. Brak zaufania to tu reguła.
"Nigdy nie wiesz kto jest po drugiej stronie"
Pozdro :)
Żeby nie być gołosłownym:.
https://zapodaj.net/c3c4bbb5cae0b.png.html
Po co? Zostałeś/ aś już dawno stąd pogoniony a kreujesz się na... Kogo? Spójrz w lustro, popatrz uważnie i zobacz kim jesteś :)
Dragon Ball to manga Akiry Toriamy, później z niej powstało anime a dopiero później powstały gry. Mylisz z Pokemonami które powstały z gier i dopiero później powstało anime.
Wolałem Silent Hill.
To nie mój klimat ale nie krytykuje.
Inni trzaskali w pocke-doki, ja rozkminiałem zagadkę z... Muzyką :)
No ja po szkole wolalem iść do kumpla który miał satelite i RTL7 i oglądać DB ;) Mało kto w tamtych czasach miał komputer... A po wszystkim szliśmy na kremówki xd
Ok, każde oskarżenie o multikonto jak najbardziej podtrzymuję.
@Dramat: masz tutaj próbkę. Odpisywała na każdy Twój post a teraz cicho.
Napiszę to ostatni raz. Przykłady mojego rzekomego trollingu.
No chyba kurde powinno to być bardzo proste. Czekam. Admini też.
Czekam,czekam.
Proszę podać linki.
Albo spadniesz z rowerka natychmiast bo sam Cię zgłoszę mitomanie.
Odpisywalam na każdy jej post, bo chciałam. Bo mi pomagala. Bo ją polubilam. Dostalam informacje zwrotną, że ją przytlaczam, że za dużo tej prywaty i oczekiwań. Nie jestem przemocowcem- przestalam. I skoro faktycznie jestem trudna to nie chcę już nikogo męczyć swoją osobą - to chyba uczciwe. Nigdy nikogo nie zglaszalam do żadnego bana i nigdy nie mialam tu innego konta- jest jedno z moim zdjęciem, nazywam się Hanna Książkiewicz i to jedno mi wystarczy. Postanowilam ze względu na reakcje napisać posta dopiero jak będę miala pytanie z konkretnej dziedziny, na ktore można odpowiedziec jednym/ paroma linkami żeby nikt się już nie denerwowal. Nie rob ze mnie jeb..... konfidenta. Jak każdy człowiek jeśli już koniecznie chcę być akceptowana i nie atakowana to jako ja i wylacznie ja Shadowmere/ Hania. Zgłoś mnie Dead_fw, jeśli Ci to ulży. Obiecuję nie zakladac zadnego nowego konta, choc nie ukrywam, że będzie mi brakowalo możliwości zapytania o coś, bo odpowiedzi od Dramat mi pomogly na moje ...problemy, o których macie pelne prawo nie chcieć wiedzieć, choc uczono mnie, że czasem dobrze o nich powiedziec, bo są powszechhne, mnostwo ludzi sie z nimi zmaga i ktoś może poczuc sie mniej samotny. Także ja Cię proszę -osobiście zglosic, że tu jestem i dzialam wszystkim na nerwy, bo siłą rzeczy odczytuje Twoj wątek- skoro zwracasz sie do mnie odpisuję. A nie chcę już ciągle wyscluchiwac pretensji i oskarzen. Dramat zapowiedzialam, że koniec z udziuelaniem się w Jej wątkach, dla niej było tego za dużo i nie miala ochoty odpisywac, bo byly dlugie. Nie będę jej na siłę gnębić, a Ciebie tym mniej mialabym ochotę, bo oprocz wczorajszych insynuacji nic żeś mi nie zrobił. Nie piszę, bo dano mi do zrozumienia, że nikt tego nie chce i nie jest to mile widziane. Gdyby takie zdarzenie nie zaszło to przysięgam Ci Stary, że trzaskalabym postów jak dawniej, probowala sie zaprzyjaznic z Dramatem i odpowiadala wszystkim tak szczerze jak mam to w naturze. Ale ja seri lubię ludzi i nie chce nikogo sobą przygnębiać. Teraz doczytuje swoje wątki i daje szanse filmom, które zostawilam sobie na ostatnią ostateczność. Chcialabym nawet może zaczac od nowa pod innym nickiem żeby bylo inaczej, ale dalam sie poznac jako ja- i trudno, że nie wzbudzam sympatii, ale to nie w moim stylu-przybierac nową tożsamość tylko po to by filmwebowicze mnie chcieli miedzy sobą.Stary jakiego trollingu? Ja nie widzialam w życiu żadnego trollingu w Twoim wykonaniu, ani w ogole mialabym problemy żeby zdecydowac co nim wlasciwie jest.Pisanie nie na temat?
Prywatne wycieczki do kogoś? Tak czy siak to nie ja i gdybys przesledzil moją konwersację z Dramatem zobaczyl byś wyraznie, że Ona już jej nie pragnęła, a ja również nie chcę nikogo kto nie chce mnie, nie jestem az takim psycholem żeby Dziewczynę stalkować i nękać po tym jak zakomunikowala , że ma dość. "Szanujecie tu swoją prywatność i anonimowość"-uslyszalam i zrozumialam przekaz. Ja akurat mam gdzieś swoją anonimowość, konto utworzylam przez fb i dość otwarcie się o sobie wypowiadam. Nie chcecie-ok, ja też bym nie chciala żeby ktos mi sie narzucal kiedy mówię stop.