Co sądzicie o tym filmie? Ja óważam że jest super.

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
użytkownik usunięty
GHOST_RIDER_3

Niom... niezły :-)))))))))))

Sam koniec jest moim zdaniem najlepszy, jak ludzie Don Michaela całują go w rękę.

Dr_Grape

fajny

GHOST_RIDER_3

fajny

różne kwiatki już tu widziałem ale tego k-rwa jeszcze nie: óważam

GHOST_RIDER_3

Ten temat robi się nudny ;/ ...

Elly_lilly

"The Godfather" - hmm....Klasyka gatunku i wogóle klasyka kina. Wystarczy, że spojrzysz na TOP 100 Świat:) Samo mówi za siebie:)

Pzdr

GHOST_RIDER_3

..spox...

GHOST_RIDER_3

Fajny jest słowem obraźliwym dla tego filmu i wartości w nim zawartych. Na temat filmu nic nie trzeba chyba mówić więc polecam gorąco książkę jeśli ktoś jeszcze nie czytał.

użytkownik usunięty
johny_bravo

Loozik ;-))))))))))

ksiazke przeczytalem zanim obejrzalem film..... fajna

GHOST_RIDER_3

Film w całości jak i tylko w pierwszej części trylogii, opowiada o losach rodziny Corleone.O ojcu chrzestnym Vito Corleonie, o jego dzieciach i znaczeniu honoru w ówczesnych czasach (1945/46).
P.S. pojawienie się tego tematu jest na pewno związane z emitowaną niedawno pierwszą częścią trylogii ,,Ojciec Chrzestny'' w tvn. Mam racje??

GHOST_RIDER_3

Zapomniałam dopisać mojej opinii na temat filmu: czysta klasyka gatunku, niektóre sceny nie nadawały by się do pokazania dzieciom (np. scena z głową konia.)Jeden z filmów, które oglądam z czystą przyjemnością.

lucky_9

Tak w tvn. iiiiiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkkkkkkkkk

GHOST_RIDER_3

ja óważam że jest fajny Ghost Rider

użytkownik usunięty
GodFella

Co wy chcecie? Człowiek pisze w odpowiednim dziale na temat, któren wydaje mu się ciekawy. Pisze, ze film mu sie podoba i co my o tym myślimy. Czy w tej rzeczywistości, w jakiej przyszło nam żyć nie ma to sensu...?

W tym przypadku, nie ma.

użytkownik usunięty
era

O kurde...