Szukam dwoch filmow
1 jeden ma miejsce w jakims obozie konc pamietam ze akcja dzieje sie w czasach dzisiejszych(nie pamietam
ktory rok bo ogladalam go chba zanim nie poszlam do liceum) dziewczyna chciala zrobic sobie tatuaz pozniej
cos tam bylo jakis splot wydarzen cofnol ja w czasie pozniej chyba z rodzina trafila do obozu i tam jej tatuuja
nr na rece, pamietam tez ze albo na poczatku albo na koncu kilku znanych aktorow mowi o obozach.
2 ten film dosc nie dawno ogladalam ale nie odchaczylam se jego tytulu i jak to ze mna jest tyt wylecial mi z
glowy:-) pamiam ze na stronie tego filmu porownywali go do filmu z richardem gerem. Mianowicie chodzi o
wierzenia indianskie jakies cienie ktore zabieraja ludzi. A ten film ktory szukam to mniej wiecej idzie tak
dziewczyna wprowad sie do siostry w ciazy maz tej siostry znika. Dziewczyna ma jakies problemy chyba z
narkotykami. Codziennie biega ko takiego tunelu. Po pewnym czasie znajduja meza ktory sie dziwnie
zachowuje boi sie ze cienie znow go zabiora.
Przepraam ze tak troche nie skladnie ale od tamtgo filmu obejrzalam bardzo duzo innych i niektore fakty myla
mi sie z innymi albo sie zacieraja:-)