Obejrzalam Memento, uwazam ze to swietny film, ale nie jestem pewna czy wszystko rozumiem. Czy ktos z Was moze objasnic pare rzeczy? Np czy to rzeczywiscie Teddy zabil zone glownego bohatera? Ile jest prawdy w tym co mowi Teddy na koncu filmu? Stresccie mi to piiiiizz!!
jaki jest tytul piosenki z filmu Wehikul czasu. piosenka ta pojawia sie w filmie 2-krotnie. po raz drugi w momencie gdy zaczynaja sie napisy koncowe.
gwiezdne wrota 2 .... niech ręka boska broni ... po co część druga - bo tak nudnej, dlugiej i nic nie wnoszacej jedynce ... ????
chciałabym usłyszeć Wasze opinie na temat tego filmu, bo jeszcze go nie ogladalam i chcialabym wiedzic czy warto
Czy to jest film widmo czyco??? Mam ten film na divx ale za cholere nienmoge znaleźć do niego napisów!!! szukam gho po portalach i co widze? - na każdym co innego - na jedny jest to film z 1995 roku na innych z 1999 roku , na innym z 2001 roku a jeszcze na innym - to ma zupełnie inny tytół - Czy ktoś w ogóle słyszał o...
więcejza co właściwie Wajda się na nas mści tą swoją "zemstą"? Propnuję bojkot, Polskich wielkich superprosukcji lektór szkolnych...właściwie kręcenie ich powinno być karalne, ze względu na brukanie (z ich strony) dobrego imienia kinematografii...
Witam !
Szukam w/w filmu . W kazdym formacie i na kazdym nosniku.
Moze mozna to z kads sciagnac na sieci ?
Akcja przedstawia się tak.
Gościu naukowiec próbuje dotrzeć do pierwszej myśli, (pierwotnej) na ziemi jeszcze zanim człowiek stał się homosapiens ( małpy ). W tym celu wykorzystuje specjalne komory zamrażające czy coś takiego.
Eksperyment się udaje i zamienia się w małpę .....
schizolski film ale kurde nie pamietam...