Akcja przedstawia się tak.
Gościu naukowiec próbuje dotrzeć do pierwszej myśli, (pierwotnej) na ziemi jeszcze zanim człowiek stał się homosapiens ( małpy ). W tym celu wykorzystuje specjalne komory zamrażające czy coś takiego.
Eksperyment się udaje i zamienia się w małpę .....
schizolski film ale kurde nie pamietam...
jestem tu "nowy" wiec jak narazie nie przejzalem jeszcze calego serwisu, a juz moim oczom ukazala sie krytyka filmu "dzien proby" (trainig day) z denzelem washington'em ... agrh .... bez watpienia denzel miesci sie dla mnie w czolowce moich ulubionych aktorow, najbardziej podziwanych i szanowanych. film "dzien proby"...
więcejkino irańskie - genialne w swej prostocie, prawdziwe historie, zero jakiejkolwiek fikcji, tam nie ma aktorów - w filmach grają zwykli prości ludzie wprost z ulicy dzięki czemu filmy nie są sztuczne...chyba nie ma nikogo kto odniósł by sie do tej formy kina obojętnie...polecam gorąco kazdy film iranski..."Dzieci...
Szukam filmu pt "Mila Jerychońska" (The Jericho Mile), grał tam Peter Strauss (nie wiem kto jeszcze), film ma już spokojnie 20 lat. Czy ktoś z Was ma może kopię tego filmu lub wie gdzie ją zdobyć. Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam. KATER
Bardzo zalezy mi na zdobyciu fotosów z filmu Francois'a Truffauta pt. "Dzikie dziecko".Nigdzie nie moge na nie natrafic.Przegladajac internet natrafilem jedynie na pojedyncze ,niewielkie fotki. Czy nie ma zadnej galerii z zestawem zdjec z tego filmu? Moze ktos zna adres z bogatszym zestawem fotosów.Jesli ktos widzial...
więcejMam pytanie o film"Niebo"...chciałbym się na niego wybrać dokina ale czytając natrafiłem na fragmnet że w Kazimierzu miał raczej"chłodne" przyjęcie....czy ktoś kto tam był albo widział juz ten film mógłby mi udzielic jakoś informacji...z góry dziękuję:)))
Divx to jednen z najlepszych formatów plików jakie znam. Dzięki niemu mogę obejrzeć sobie (tanio) najlepsze filmy i to nie tylko nowości.
Ale tak naprawdę nie to jest tematem mojej wypowiedzi. Gladiator to prawdziwy film przygodowy, jednakże bez Russela Crowe byłby tylko kolejną amerykańską , patetyczną...
Film powstal gdzies 15 lat temu i fonetyczny zapis tytulu to "kojanizacja". Oczywiscie mozliwe sa drobne przeklamania. Chcialem znalezc soundtrack ale bez poprawnej pisowni tytulu to nic nie zdzialam. Z gory dzieki za wszelkie podpowiedzi. Pozdrawiam wszystkich