Nie pamietam aktorów. Ale fabula opierala sie na tym ze syna zaczely gonic jakies służby federalne. Ojciec którego nigdy nie widzial nagle do niego zadzwonil i zaczal mu pomagac. W ostatniej scenie było to ze te sluzby federalne chcialy go zastrzelic ale ojciec strzelil z daleka ze snajperki. PROSZE O POMOC!!!
Bogaty spadkobierca hotelu żeni się z biedna ale piękną kobietą. Ona pracuje w nocnym klubie i do tego wszystkiego ma nastoletnia córkę. Bogaty mąż ma problem z narkotykami i uwielbia komiksy. Żona w końcu go zabija na koniec i zmienia kolor włosów na platynowy. Tyle pamiętam :)
Szukam filmu, opowiada on o chłopaku który pracował jako pomocnik weterynarza. Na imprezie poznał dziewczynę, dla której jego znajomy podał pigułkę gwałtu. Potem zaprzyjaźnili się, a na końcu filmu byli parą.
Będę wdzięczny za wszelką pomoc.
Witak szukam filmu z podmiana twarzy w lazience miala miejsce ta scena!! Aktor byl grubszy,blondyn!! Film akcji prosze o pomoc
Witam, poszukuje pewnego filmu, który oglądalem dość dawno temu i od pewnego czasu chodzi mi po głowie. Postaram się wytłumaczyć trochę fabuły, której jeszcze pamiętam.
Głównym bohaterem filmu jest strażak, który narażając własne życie i ratując innych z pożaru zostaje uwięziony w płonącym budynku. Zostaje wysłana...
No to kolejny film który szukam. Prawdopodobnie także z lat 90tych.
Film opowiada o pewnej dziewczynie, którą ojciec trzyma w ziemiance. Gdy jest już nastolatka sprzedaje ja pewnemu bogatemu mężczyźnie. Mężczyzna bierze ja za żonę i zakochuje się w niej, ona po jakimś czasie też zaczyna obdarza go uczuciem.
Szukam pewnego filmu, pamiętam że to była historia ojca z synem gdzie wyruszyli w podróż takim ala samolotem i trafili do pewnej krainy w której w wysokiej wiezy co noc odsłąniano kamień który mocno świecił i osłąniałam to to miasto od potworów i pewnego razu gdy skradziono ten kamien , w nocy zaczal sie napad tych...
Niech mi ktoś pomoże odnośnie tytułu filmu. Jest to stary film na jakiejs planecie albo stacji kosmicznej gdzie robot/maszyna chyba jak pamiętam jest zazdrosna o kobiete i próbuje zabić jej męza/faceta... nie wiem czy dobrze opisuje film .. ale dawno temu go ogladałem
Szukam filmu Gdzie młody chłopak chyba Michael zakochuje się w jakieś koleżancę jego druga koleżanka ma przekazywac listy do niej ale ona otwiera je za pomocą ;pary z czajnika i zmienia ich treść gdy do chodzi do radki troche scen erotycznych było film w klimacie coś jak Beksa dirty dancing ba końcu z tego co pamiętam...
więcej
Hej :) mam sam opis filmu. Czy pomożecie mi odszyfrować o jaki film chodzi?
dramat komediowy. Jest to emocjonująca opowieść o walce mężczyzny z bezduszną londyńską biurokracją. Bohater filmu jest samotnym wdowcem, który przeżył zawał serca. Mimo tego, że lekarze kategorycznie zabronili mu pracować, w urzędzie spotkał...