Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Oglądałem kilka dokumentów na ten temat, ale nie trafiłem na żaden film fabularny.
Dziwne, że żaden reżyser/producent nie zdecydował się nakręcić takiej ciekawej historii, przynajmniej ja o tym nie słyszałem.
Sam temat stwarza ogrom możliwości, a faktyczny przebieg wypadków też zawiera mnóstwo ciekawych szczegółów....

więcej

Szukam filmu, który oglądałem w 2005 roku, (thriller lub horror, film zagraniczny. Była grupa ludzi, rozmawiali o czymś i była pokazana odcięta dłoń człowieka. Potem zaczeli się bić. Akcja działa się w zamkniętym pomieszczeniu. Jednego faceta kobieta zamkła w piecu na zamek i po chwili spalił się tam, drugiemu facetowi...

więcej

Witam, film widziałem na HBO , grupa ludzi zażywała jakiś narkotyk a potem wsiadali w samochód i powodowali wypadek z którego wychodzili bez szwanku

Nie pamiętam dokładnie, ale potrzebuję tytułu tego filmu..
A więc było zakażone miasteczko czymś i w tym miasteczku bodajże o północy wył jakiś alarm i wychodziły jakieś stwory, czy coś. Ludzie, którzy przebywali w tym miasteczku chowali się w kościele, w którym byli bezpieczni. Jeszcze w tym filmie ci ludzie, którzy...

więcej

Szukam filmu scooby doo gdzie najpierw byli oni w kasynie potem przyjechali chyba do hotelu.

Była nadawana we wczesnych dwutysięcznych, ale nie mam bladego pojęcia, na którym kanale - bohaterami były świnie, zachowujące się jak ludzie - mówiły, nosiły ubrania itd, głównymi bohaterami była para świnek, chyba rodzeństwo. W jednym odcinku ktoś chciał zatrudnić osoby do sprzątania i na rozmowie o pracę jakieś...

Szukam film z John Wayneco to by western jak sie nie myle jego oddzial zostal otoczony przez indian a oni byli chyba w wiezy i sie oslaniali byl tam chyba maly chlopiec wayne go wyslal zeby sprowadzil ? pomoc jesli zna ktos tytul wielkie dzieki za pomoc

.. a nawet dwa :)

1. Gosc wlamuje sie chyba do domu jakiegos polityka (?) w kazdym razie jakas osobistosc i chce chyba obrobic sejf ale w tym czasie wchodzi jakas para do pokoju i zlodziej musi sie schowac. A oni sobie tam baraszkuja.

2. Wiezniowie skuci kajdankami uciekaja podczas wykonywania jakis prac na...

Hej, szukam filmu. Jeszcze nie oglądałam więc pamiętam tylko tyle o ile z trailera.. ogólnie chodziło o to, że jakiś młody chłopak zostaje gdzieś zabrany i przetrzymywany? Chyba też jakaś akcja na lotnisku. Jego dziewczyna próbuje go odszukać i uwolnić. Nikt jej chyba nie chce powiedzieć gdzie on jest. W głównych...

Hejka! Uwielbiam wszystkie części tego Więzień Labiryntu i wiem, że są jeszcze 4 i 5 tom książek o nazwie Kod Gorączki i Rozkaz zagłady. Jestem tylko ciekawa czy wyjdą w postaci filmu? Wie ktoś? Bo szukam w necie i nie mogę nic znaleźć czy będzie czy nie. Wie ktoś?