Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Czy kojarzycie może film o magiku, który m.in. potrafił zjadać widelce albo talerze? Akcja działa się w XVIII lub XIX w. Chyba występował tam też służący, który był Włochem I śpiewał coś w rodzaju "Sentimento" czy jakoś tak.

Czy ktoś może kojarzy film o piosenkarce amerykańskiej, która jako dziewczyna wzięła udział w jakimś przesłuchaniu czy konkursie talentów i wymieniła się na sukienki z inną dziewczyna? Potem miała jakiegoś męża czy chłopaka, który albo miał problem z alkoholem lub narkotykami, albo ją zostawił, albo umarł, albo miał...

więcej

Film jest o facecie który jest bardzo nieśmiały.Zgłasza się do trenerki uwodzenia.Następnie poznaje jakas dziewczyne z dawnej szkoły i ta go uczy radzenia sobie z kobietami.On zajmuje sie fotografia, ona organizacja przyjec.Tylko tyle pamietam.

Ogladalem bardzo dawno temu wiec moge cos pokrecic, ale fabula leciala mniej wiecej tak.
Film o dorastaniu, rozwoju. Dziewczyna wraca w rodzinne strony po czasie, jej dawna milosc chlopak, ktory ktory byl bardzo popularny w szkole niezbyt dobrze radzi sobie w zyciu, pracuje w kinie, mieszka z rodzicami jezdzi motorem...

więcej

Poezja na ekranie? Czy spotkaliście się z takimi filmami?

poszukuje filmu katastroficznego z dzieciństwa o wulkanie. Pamiętam tylko tyle ze na początku jakaś para się chce wykąpać w jeziorku mimo zakazu i skutkuje to tym że zostaja ugotowani w wodzie. Potem śledzimy losy rodziny która ucieka od lawy, płyną łodzią przez jezioro kwasu siarkowego ( ? xD) a na koniec są gdzieś...

więcej

Kiedyś oglądałam pewien film, nie pamiętam tytułu... oto jakaś cząstka fabuły: W domu mieszka sobie małżeństwo z dwójką dzieci, chłopcem i dziewczynką. Często w domu bawią się w chowanego. Dziewczynka widzi w pralni dziwne postacie. Są to kobiety. Mówi o tym rodzicom. Ojciec ją za to bije, próbuje sprawic żeby...

Siemano, szukam filmu gdzie ludzie uciekali przed ogromnymi maszynami. nic więcej z niego nie pamiętam, oglądałem go z 10 lat temu. ale dzisiaj totalnie przypadkiem znalazłem urywek z tego filmu w Wielkim mixie youtuba 2. film od 0:15 do 0:40
https://www.youtube.com/watch?v=dqMjXYPGmS8
liczę na pomoc, szukalem go od...

więcej

Na zabita dechami prowincje przyjeżdża na jakiś czas młody lekarz. Czas ucieka, a mieszkańcy chcą aby został, zdaje się, że kombinują podsunąć mu jakąś babkę.
Kojarzy ktoś z Was coś podobnego? Filmu nigdy nie oglądałam, tyle zrozumiałam ze zwiastuna. Tytułu nie zdążyłam zobaczyć. Nawet nie jestem pewna czy film...

W jakich filmach mam na myśli filmy te nowsze 2012-2019 rok widać u naszych polskich aktorów penisa w całej okazałości?