Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Szukam filmu amerykańska komedia o młodym rock-manie, jeździ niebieska Mazda, wyrywa laski ale jest dla nich wredny, gra koncerty ale nie może dostać kontraktu ponieważ jeszcze jego muzyka nie jest dojrzała, na końcu śpiewa jakaś piosenkę o przepraszaniu.

W latach 90-tych widziałem więc film, w którym było tak: rodzina sprowadza się do nowego domu, następują dziwne wydarzenia, jest postać tajemniczego Indianina, a jedno z dzieciaków zaczyna chorować. Lekarze nie wiedza co się dzieje. Ktoś, coś....

cześć wszystkim mam problem szukam starego filmu nie pamiętam dokładnie który to rok ale film opowiada o 3 kolegach którzy dobrze się znali i kolegowali jeden z nich podkochiwał się w dziewczynie ale że nie podobało to się starszym kolegom to się zabawili z nimi zabijając ich potem jakaś wiedzmia lub czarownica voodoo...

więcej

W którym odcinku Patryk Pniewski uprawia seks ma dachu ?

Film oglądałem (nie od początku) chyba dziesięć lat temu. To co pamiętam z fabuły to, że działo się to w małym amerykańskim (USA) miasteczku. Młody chłopak trafił do aresztu, przymknął go miejscowy szeryf. Chłopak o ile pamiętam był zakochany w córce szeryfa. Co jakiś czas wymykał się z tego aresztu (chyba miał klucz)...

więcej

Witam. Może ktoś pomoże mi znaleźć film bodajże chiński.

Główny bohater Jikłak (nie wiem jak to się po chińsku pisze) jest wojownikiem w elitarnej jednostce. Jego narzeczona Soha zostaje zamordowana w jego domu poprzez podpalenie wszystkiego za to że rzekomo widzi duchy. Jego próbują otruć ale ucieka do małej...

Witam
Męczy mnie tytół filmu, jak pamiętam chłopak wyjeżdża do New York z miasteczka z ojcem który, go odwiedził po kilku latach. chce zmienić swój los po tym jak umiera jego przyjaciel, potym jak się naćpał i ten zamarzł. W New York poznaje przyjaciów w kapeli, poznaje dziewczynę która zachodzi w ciąże,...

Cześć,
szukam tytułu bajki, którą oglądałam na VHS jak byłam mała (film musiał powstać w latach '90). Bajka zrobiona w dosyć mrocznym klimacie. Występuje tam żaba o bardzo długich nogach. Pamiętam jedynie dwie sceny. W pierwszej z nich, żaba wchodzi do pomieszczenia, gdzie jest jakaś zła postać, po bokach wyskakują...

więcej

Hej, może ktoś skojarzy tytuł tego filmu, horror, raczej nie najnowszy, klasy B: pamiętam tylko tyle, że był chłopak, który bardzo chciał obejrzeć "najstraszniejszy film świata", który nakręcił jakiś psychopata. W filmie są pokazane sceny z tego, jak był kręcony ten film, jak ten typ chyba więził i torturował ludzi....

więcej

https://www.filmweb.pl/film/Doskonali+ludzie-1988-98484
https://www.filmweb.pl/film/Perfect+People-1988-106051