Poszukuję filmu, ktorego akcja toczyla sie podczas wojny i malzenstwo/para miala dom na pustyni ogolnie 'odludziu'. Jak juz tam byli okazalo sie ze mieszka juz tam mezczyzna,byl dobrze zbudowany,czarny,zarost. Chcieli sie go pozbyc, ale on nie chcial opuscic tego domu i wszystko utrudnial. W koncu zabraklo im jedzenia...
więcejFilm zaczyna się od zabójstwa ojca bohatera za długi, następnie zabójca przygarnia dziecko i wychowuje na swojego podopiecznego. Zabójca ojca bohatera ma przyjaciela którego masakrują dilerzy za brak kasy za narkotyki, ten skarży się bratu/przyjacielowi (temu który zabił ojca bohatera) a następnie zabijają dilera....
Szukam horroru w którym maszyna najpierw mieliła a później pożerała ludzi. Karmił ją chyba jakiś rzeźnik.
Witam,
Szukam filmu, leciał na tcm albo rtl7. grupka ludzi lecieli samolotem i weszli chyba w inny wymiar bo wylądowali na pustym lotnisku, nikogo nie było, po czasie nagle rozległ się dzwięk jakby kosiarki? i takie pojawiły się okrągłe koła zębate i zjadało to coś wszystko na swojej drodze. Ktoś to kojarzy?
fryminalny, glowny bohater -czlowiek na wozku inwalidzkim odkrywa romans zony z przyjacielem/bratem. Proponuje im uklad aby upozorowali wlamanie do domu i jego zabojstwo dla uzyskania odszkodowania. Ostatecznie to on ich likwiduje w trakcie tego pozorowanego wlamania i zaciera slady intrygi. Dociekliwy policjant szuka...
więcejNie pamiętam tytułu pewnego filmu a chciałbym go obejrzeć jeszcze raz. Otóż bohaterka tego filmu przebywała na wyspie, ponieważ w mieście byly zombie. Miała ona samolot i przelatywala nad tym miastem w poszukiwaniu ocalałych. Pewnego razu zobaczyła ocaleńców na dachu jakiegoś budynku( prawdopodobnie było to więzienie)....
więcejpamietam,ze mloda zydowka uratowala zycie niemieckiemu oficerowi,jak ja spytal kim jest odpowiedziala,ze zydowka probujaca przezyc wojne,to bylo w lesie,pozniej pamietam scene jak partyzanci ja pojmali i uznali za szpiega,chcieli powiesic,ona powiedziala,ze podlyszala,ze dowodca byl franek,wtedy ja zostawili,pozniej...
więcejSzukam filmu, który oglądałem w 2005 roku, (thriller lub horror, film zagraniczny. Była grupa ludzi, rozmawiali o czymś i była pokazana odcięta dłoń człowieka. Potem zaczeli się bić. Akcja działa się w zamkniętym pomieszczeniu. Jednego faceta kobieta zamkła w piecu na zamek i po chwili spalił się tam, drugiemu facetowi...
więcejWitam wszystkich. Szukam tytułu, film z gatunku fantasy lub baśni dla młodzieży (dzieci), rzecz dzieje się na wsi, facet rozwodnik odwiedza z dziećmi (córka i syn) swoją ciotkę albo siostrę , nie pamiętam już, która mieszka na wsi , prowadzi gospodarstwo, ona wygląda i mieszka jak hipiska , bez telefonu internetu, te...
więcej