Szukam filmu o matce, która chce zabic synowa. Jedyne co pamiętam z filmu, to to że główną bohaterką była blondynka. Była tam też scena, w której główną bohaterka odwiedza swoją matkę, która przebywa w domu starców i morduje ja na basenie.
Film amerykański leciał w TV do roku czasu wstecz.Jest małe miasteczko Zaczyna się tak że facet w biurze lub w rozgłośni radiowej dostaje telefon że ktoś ma do miasteczka przyjechać .a w tym miasteczku są jakieś gangi ,prostytucja jest narrator który opowiada .Pamiętam scenę jak facet wraz z dziećmi sprząta lasek na...
więcejSzukam filmu o ojcu, który stracił syna j wyruszył w jakaś podróż. Kupił wcześniej temu synowi buty żeby mógł grać z kolegami w piłkę, ale oni chyba byli innej wiary i ci chłopcy uderzyli go piłka i mu serce stanęło i zmarł, chyba chorobę miał jakaś. I ojciec tego zmarłego chłopca ubral te jego buty i wyruszył gdzieś,...
więcejto chyba przygodowy opowiada o prymitywnych ludziach z ktorych jeden umie czytac bo nauczyl go tata zanim odszedl w wyprawe i ludzie w osadzie /wiosce zostaja zaatakowani przez jakich bialych ludzi/potworów , chowaja sie w jaskini a garstka idzie poszukac zoltego proszku ktory moze wszystkich ocalic ,wynalazl go tata...
więcejRatujcie,Eros Ramazzotti -Se Bastasse Una Canzone nagranie po polsku jakies 20 lat temu ale nie tlumaczenie
Dzień dobry, szukam filmu w którym grupa ludzi siedzi chyba pod ziemią w jakimś bunkrze i się przed czymś ukrywa. Na pewno jest tam młoda dziewczyna i gruby facet. Dziewczyna w jakimś momencie chce wyjść jest powstrzymywana przez resztę. Krzyczą, że ich zabije. Nie widziałem tego pamiętam tylko trailer. Film ma...
Szukam starego (lata 50-te, 60-te lub 70-te) kryminału.
Akcja toczyła się we Francji i dotyczyła ukrywającego się przed policja człowieka. Szef oddziału pościgowego miał zaufanego człowieka, który na niego doniósł (niby łapówkarstwo) do wydziału wewnętrznego lub prokuratury (wydaje mi się, że do prokuratora), by ten...
1. Filmy z ciekawą historią i bohaterami dziejące się we Francji.
Nie chodzi mi o filmy historyczne czy biografie. Raczej jakaś ciekawa historia jak Hrabia Monte Cristo czy Nędznicy. Ale taka gdzie ważna jest postać kobieca.
Albo:
2. Film przygodowy dziejący się w XIX wieku. Mogą być takie lekkie jak Fanfan...