Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Ogladalam dawno temu film coś z gatunku katastroficznych. Ale na końcu zakończenie bylo szczesliwe. Pamietam ze piloci szukali miejsca w ktorym mogliby wyladowac, nie pamietam ale wydaje mi sie ze szybowali czy silnik wysiadl albo cos takiego, ale udalo im sie posadzic maszyne na ziemi.
Pamietam zakonczenie -...

ogladalem film dosc dawno i mam ochote obejrzec go znow, film moze byc 10-cio letni badz 15-stoleni , jest na paweno stary . pamietam ze pewen mezczyzna dostal spadek w kwocie 10 milionowej a w spadku byla mowa o tym jesli spadkobierca wyda te pieniadze przez miesiac dostanie 100 milionow , byly oczywiscie pewne...

Jeden z wątków filmu to to że jakaś para porywa i morduje dzieci w swoim domu. Zostaje porwane dziecko które w domu porywaczy mówi że chce siusiu więc zostaje wpuszczone do łazienki. Stamtąd dzwoni do jakiejś kobiety ( matki chyba nie, ale do kogoś kto chyba miał się nim opiekować) i mówi że jest w jakimś domu, otwiera...

więcej

Witam :) Poszukuje filmow dot. tematow powiazanych z religia, jednak zeby nie byly to obrazy czysto historyczne, lecz filmy takie jak Stygmaty i Egzorcyzmy Emily Rose...
Bede wdzieczny za kazda propozycje ;)

Prowadzę ankietę na temat filmów. Wyniki są mi potrzebne do projektu w szkole. Dziękuje za odpowiedzi. Oto link: https://forms.gle/9Tgd7SfZBjLpVHkKA

Witam poszukuje tytułu do filmu
1, Film o ufo raczej z tych nowszych pamiętam 2 rzeczy : kobieta zastrzeliła kosmitę ze strzelby a ciało wpadło do basenu , końcówka filmu ta sama kobieta i jej chłopka zostali rozstrzelani przez wojsko.
Z góry dzięki

Witam. Czy moglibyście podać mi tytuł filmu w którym kobieta podejrzewa że mąż ja zdradza na swojej łodzi a potem sama go zdradza z pracownikiem ? projektantem wnętrz czy coś takiego. Z góry dziękuje

Czesc,

Szukam tytulu filmu o grupie osob plynacych statkiem wraz z kapitanem. Tutaj role kapitana gral polski aktor, ktorego nazwiska nie pamietam. Kapitan ukrywal w swojej kabinie azjatycka bodajze dziewczyne. Film dosc stary i anglojezyczny.

to polecam do obejrzenia dzisiaj
https://www.filmweb.pl/Polowanie.Na.Kroliki
tvp kultura, wierzcie mi, dobry film

Cześć, szukam filmu w którym występuje dziewczyna z blizną na twarzy , mieszka z mamą na ostatnim piętrze na przeciw wprowadza sie chyba jakis agent i charakterstyczną sceną jest to że oboje stoją na balkonie i chcąc sie poznać podają sobie reke na dość dużą odległość