Hej :) Jakie znacie filmy, gdzie można zobaczyć "sprytne" działanie kobiet? Chodzi mi o coś takiego jak rolę tytułowej - Mirtha(Penelope Cruz) w ,,Blow" czy w produkcji ,,Wielki Podryw" matki i córki? Czekam na propozycje!
Szukam filmu: koleś poznaję na studiach dziewczynę. Wyjeżdzają razem nie pamietam gdzie (on obiecał jej super mieszkanie a mieszkali zaraz przy autostradzie)
Bylo im super. On został maklerem jakiejś gwiazdy ona poznała producenta filmowego z którym potem się związała. To tak wstępnie tyle. Ktoś coś kojarzy?
Film, podejrzewam, nisko oceniany, ale męczy mnie dziura w pamięci :)
Mogę tutaj pomieszać filmy, ale wydaje mi się, że pewien duch nawiedza nastolatków, kiedy te zasypiają. W kolejnych scenach wychodzi na jaw tragedia z przeszłości, kiedy to ogrodnik, pracujący w przedszkolu zostaje posądzony o molestowanie dzieci....
Film lata 80te, 90te? Produkcja USA, morderca wkupił się w łaski pewnej rodziny, bogatego przemysłowca, coś w tym stylu. I na końcu była taka scena że agenci FBI, szukali odpowiedzi dlaczego akurat wybrał tych ludzi. Gdy dotarli do mieszkania gdzie mieszkał jako nastolatek?, zobaczyli że obok domu przejezdza skład z...
więcej
Szukam filmu, z którego pochodzą te gify:
https://pl.pinterest.com/pin/701506079428933915/
https://pl.pinterest.com/pin/45036065007564779/
Widziałem ich już sporo, ale bardzo lubie ten typ, więc mam nadzieję, że przyjdziecie z pomocą drodzy filmwebowicze :). Wpisujcie ciekawe filmy o przekrętach/oszustach typu "Ocean's ileśtam", "Bank/italian job" "Zlap mnie jeśli potrafisz" ""Przekręt doskonały" itp. oraz filmy o tematyce walki z systemem, uciekania w...
więcej
Witam poszukuję nazwę filmu. Leciał parę tygodni temu.
Film się zaczyna - ładna babka przy stacji prosi konwój z 2 osób(ciemnego koloru furgonetka) podwieźć ją do domu. Ma za to poczęstować ich zimnym piwkiem. Tam zostają zamordowani przez faceta najpierw nożem, potem bronią palną. Dalej już nie wiem co jest, bo już...
pamietam,ze w szkole sredniej byl chlopak w okularach ktoremu klasa dokuczala mialm ksywe chyba psychol i po latach on zorganizowal spotkanie klasowe,na ktorym w masce zabijal po kolei
Urywek filmu widziałem bardzo dawno temu. Wydaje mi się ze ma na pewno ponad 10 lat. Był to film akcji.Jedyna scena która pamiętam to była tam naga (na pewno nie miała na sobie górnej partii obrań ) kobieta w oknie z pistoletem rozmawiała tam z Stallonem/Seagalem/Willis/ van damme nie pamiętam który dokładnie. Akcja...
więcej