komedia sensacyjna, facet fajtłapa życiowa, żeni się z córką bosa mafii,
i jest taka scena, wynajęty cyngiel ma go zlikwidować, i zdziwiony pyta jakoś tak:
„jego? To zięć donna, co prawda były… ale ulubiony”
Hej, może ktoś skojarzy - film trochę w stylu "Bodyguard", ona bogata, on policjant przydzielony do jej ochrony, mają romans, on zostawia żonę... Niestety szczegółow nie pamiętam, może ktoś coś?
Hej, czy ktoś może pamięta tytuł tego filmu...?
Fabuła podobna trochę do Madame Bovary. Kobieta mieszkająca na wsi, mąż często wyjeżdza, a ona z nudów wdaje się w romans ze sługą. Pozniej jak dowiaduje się o tym teść to za jej namową postanawiają go zabić. Ona go prowadza do domu, zachowują się jak małżeństwo. Gdy...
Zakładam piątkowy fanklub SyFy, co piątek postaramy się skomentować jakiś film, w najbliższy piątek- Sharktopus
Witam , szukam filmu jest to horror , który kiedyś zapadł w moja pamięć , znam jedynie kilka scen , proszę o pomoc !
Scena 1. Córka z matką jechały samochodem, była straszna śnieżyca , miały wypadek lub skręciły w las na skróty a tam sie zakopaly w sniegu. Zima była bardzo mocna , gdyby wyszły z samochodu i sie...
Witam, nie mogę sobie przypomnieć tytułu filmu, który kiedyś oglądałam. Opowiadał o imigrantach, którzy przybywają do USA na statku. Na miejscu muszą przebrnąć przez szereg formalności zanim otrzymają pozwolenie na pobyt. Niektórzy biorą ślub z innymi pasażerami, których nawet nie znają ale przed komisją udowadniają,...
więcejCześć może ktoś pamięta jaki ma tytuł taki film, który zaczyna sie od sceny w której dziadek dostaje kartkę od kilkunastu lat od swojej zaginionej wnuczki albo córki, potem przyjeżdża jakiś pisarz i on niby ma spisać jego biografię a Tak naprawdę wyjaśnia sprawę zaginięcia tej córki? Jest tam taka scena z parada w...