Chodziło o ?diamenty? zakopane pod "wielkim W". W końcowej scenie W okazało się rosnącymi palmami tworzącymi literę.
Jaki jest obecny tytuł?
Chodzi mi o http://www.imdb.com/title/tt6727598/?ref_=nv_sr_1 obejrzałam i nie moge go ocenic bo nie moge go znalezc
Kryminał Thriller warty obejrzenia, prosze tu nie wpisywac filmow typu seven, chodzi mi o takie mniej znane filmy ktorych nie ma na top 100. Z gory dzieki
Witam. Szukam komedii która "chyba" miała mieć premierę luty/marzec 2018.
Komedia opowiada o samotnej matce dwójki dzieci (chyba dziewczynki), która zostaje zatrudniona jako sprzątaczka na jachcie bardzo bogatego gościa. Gość - szef daje popalić dziewczynie...
W dalszej części bogaty szef traci pamięć, a owa...
Napiszę co pamiętam.
Film rozpoczyna się jak kobieta wprowadza się do dużego domu nad jeziorem, jest właścicielką psa, w dalszej części filmu okazuje się że sąsiad tez ma psa, obydwa to labradory. Pies tej kobiety jest w ciąży, udaje się ona do weterynarza, gdzie okazuje się że weterynarzem jest jej sąsiad a drugim...
Cześć szukam filmu.Akcja toczyła się w domku w lesie.Pojechało tam 4-5 znajomych.Potem przyjechał tam brat chorego chłopaka z którego ci znajomi generalnie cisneli beke.I ten brat zemścił się na nich.Grali w butelkę i na kogo wypadło to brat torturował itd tak w skrócie.Ktoś wie jak ten film się nazywa proszę o pomoc...
więcej
Witam,
szkukam filmu jak w temacie - oglądałem go jakiś czas temu. Fabułą jest taka że głównym bohaterem jest ksiądz, który stracił wiarę i ją odzyskuje. Są jakieś egzorcyzmy i na ich podstawie się odnajduje... cięzko mi to opisać
Witam nie pamiętam tytułu a film całkiem spoko, a mianowicie
po mieście chodzą wielkie roboty, została wprowadzona godzina policyjna itd. w momencie zaginięcia członka rodziny nastolatek wypisuje informacje na piłkach do tenisa które ,,wystrzeliwuje'' ze swojego bezpiecznego podwórka. W śród ludzi jest zdrajca który...