Film dotyczył kwestii przemijania, kryzysu wieku średniego. Coś w tym stylu. Pod koniec kręcony jest jakby film o głównym bohaterze. Jedna ze scen przedstawia kobietę kupującą dom, który płonie. Film leciał kiedyś o 20:25 na TVP Kultura.
Z góry dziękuję.
Ogladlaam go z 10 lat temu z mama. Były to jakies kolonie i byli starsi i młodsi, jeden z chlopakow tez miał jakis kapelusz i nazywał sie Ziutek? DziescYna, główna bohaterka bodajze 12-letnia i nazywała sie chyba Basia i pisała listy do mamy i poznała jakiegos starszego gościa, leciała pierwszy raz samolotem i napisała...
więcejOstatnio oglądałem jakiś film z żoną ale wyłączyliśmy i chcieliśmy dokończyć, zapomnieliśmy tytułu, był o jakiejś dziewczynce która nauczyła się przeżywać orgazm czy cos w tym stylu (była bodajże indyjką) podobał jej się jakiś sąsiad (blondyn) który porzyczal jej jakieś gazetki, w szkole poznała jakiegoś czarnoskórego...
więcejSzukam rosyjskiego filmu o najemnikach, pamiętam tylko ze jeden żołnierz idąc śpiewał i strzelał do ludzi.
Witam od jakiegos czadu szukam tytulu jak i filmu ,komedii bodajze z lat 80 -tych.
Jest to komdia o rodzinie amerykanskiej okciec nie rob sporo dzieci . Matka kolo nicj tylko biegs i sie awanturuje z kiepem w ustach ojciec tylko z browarem
Starsze dzieciaki tylko imprezy . Wygrywaja oni wycieczks lub weeken w nowym...
Cześć, szukam filmu japońskiego/chińskiego/koreańskiego coś w tym stylu. Akcja toczy się w jakimś mieście, grupka ludzi jedzie autobusem/busem przez miasto. Wjeżdżają w tunel i w mieście nikogo nie ma. Telefony nie działają, do nikogo nie mogą zadzwonić. Co jakiś czas chyba jakaś dziewczyna widzi jakieś postacie w...
Proszę mi wybaczyć dodanie po raz drugi tematu. Dostaję już do głowy. 4 dni szukam piosenki z tego filmiku... https://www.youtube.com/watch?v=vY2T3KbpTOQ&t=244s 4 minuta 4 sekunda... Ktokolwiek coś wie, proszę o chociażby najdrobniejszą podpowiedź...
Poszukuję filmu, którego oglądałam z 7 lat temu.
W tytule chyba było coś z grą.
W filmie głównie chodziło o to, że coś (z tego co pamiętam) co wyglądało jak jakieś robaki się wszczepiało w siebie i przenosiło się swoją podświadomość do gry.
SPOJLER DUŻY
Końcówka była szokująca, w ktorej okazało się, że...
Hej, możecie polecić mi jakieś dobre seriale? Podobne do tych które oglądałam.
-2 x PAmiętniki wampirów
-2 x The originals
- The 100
-shadohunters
- Teen Wolf (3 pierwsze sezony)
-Tajemny krąg
Próbowałam zabrać się do kronik shannara, once upon a time ale nie bardzo mi szło.
Czysta krew totalnie odpada....