Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Nie pamietam dużo z tego filmu. Mężczyzna zakochuje się w modelce chyba widział ja w tv ale nie jestem pewny i gdzieś się spotykają przypadkiem chyba on się zakopał samochodem albo ona już nie pamietam ale pamietam ze to był czarny jakiś jeep. To jest stary film poniżej 2000 roku może nawet trochę starszy z góry...

Postaram opisać się to co pamiętam a mianowice .Rodzina mieszkająca w domku z dziewczynką, która wychodziła na dwór za płot z tyłu swojego domu do lasu. Tam bawiła się z jakimiś stworzeniami ,które jej pilnowały .Raz gdy wracała sama ze szkoły jakiś mężczyzna chciał ją podwieźć i zaczął ją szarpać to te stworzenia...

Witam, jak zawsze zapomniałem tytułu :

1 ) Film bodaj amerykański, raczej nie starszy niż max 10 lat.
2 ) Bodaj Haloween, grupa nastolatków ( ? ) próbuje się włamać do domu w całkiem niezłej dzielnicy
3 ) W tym domu zamykają się rodzice, ich nastoletnia córka, jej chłopak ( potem umiera? ) i chyba brat.
4 )...

Film, który kiedyś oglądałam i nie pamiętam tytułu

1) Zwykłe amerykańskie miasteczko
2) Banda nastolatków dręczy innych uczniów (na ich czele stoi dziewczyna, pyskata i twarda)
3) pewnego dnia pobili tak mocno pewnego chłopaka, że myśleli, że go zabili
4) zamiast mu pomóc, postanowili wrzucić ciało do studzienki...

więcej

Szukam filmu o przemytniku który zostaje zmuszony do londowania dużym samolotem transportowym na „wiejskiej drodze” niedaleko osady
Z samolotu wypełnionego broniom zostaje sam szkielet, przez co agenci FBI nie maja podstaw do zatrzymania pilota

Witam.
Szukam dokumentu o kartelach narkotykowych. W dokumencie wypowiadał się były zamaskowany przemytnik lub zabójca. Mówił że jako młody chłopak zaczął przemycać bo dobrze płacili, później chyba zabijał za pieniądze (nie pamiętam dobrze), mówił też że nie może spać.

O ile dobrze pamiętam to policjantka ma problemy z alkoholem i musi iść na dwutygodniowy(?) odwyk.
Pamiętam takie sceny: 1. Błagała w sklepie o papierosy. 2. Nad jakimś jeziorem spotkała palącego faceta i zaczęła gadać o bezsensowności tego odwyku, a okazało się, że to jakiś lekarz czy dyrektor tego ośrodka. 3....

oglądałem ten film ale teraz nie pamiętam jak on się nazywa pamiętam z niego że akcja odbywa się w jakiejś dżungli i chodzi o jakiś diament i kilka osób szuka tego diamentu błądząc po tej dżungli i jakiś arab też się o tym dowiaduje i wysyła swojego syna po ten diament i ten syn jest bardzo napalony na dziewczyny...

Znacie takie filmy? Chodzi mi o parę, która żeni się i stopniowo się w sobie zakochuje albo coś w tym stylu.

Hejka! szukam tytułu filmu/horroru. Na poczatku filmu jakas blondynka w krótkich włosach przyjeżdza do swojej koleżanki do domu , który znajduje sie gdzieś na odludziu/na wsi. Na gorze w pokoju włącza odtwarzacz płyt cd i zaczyna się masturbować przy muzyce. Potem ma jakieś fazy , że goni ją jakiś facet , który chcę ją...

więcej