Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam,szukam jednego filmu lecz tytułu nie pamiętam raz go kiedyś dawno temu oglądałem wiem tyle ze koleś pozyczył chyba czerwonego cadilacka czy cos tego typu i z dziewczyna udał się do kina samochodowego ale wjechał w taka strefe że potem praktycznie niema powrotu nazat też tam było że koła mu ukradli i szukał innych...

więcej

Witam, znacie może jakieś ciekawe, godne polecenia filmy z francuską arystokracją ?
Bardzo uwielbiam jakie filmy a ciężko mi je znaleść

pisaż wydał ksiazke i stałsie slawny i najechal tlum ludzi na jego dom
wiem ze jeszcze sie mu dziecko urodzilo i pozniej je zabili

Witam, poszukuję tytułu filmu.
Pamiętam jedynie scenę, w której był długowłosy mężczyzna i kobieta w jakby dzieciecej pidzamie (typu długie spodnie, bluzka z długim rękawem w baranki) z prawdopodobnie problemami psychicznymi. Scena miała miejsce w sypialni. Ona leżała w łóżku i nagle jakby dostała napadu lęku, on...

Kiedyś oglądałam film i nie mogę sobie przypomnieć tytułu Może Wy wiecie dziewczyna została zamknięta w zakładzie psychiatrycznym bo słyszała głosy później okazało się że to myśli ludzi i jakaś organizacja ją wyciągnęła z tego zakładu i została agentką czy coś w tym rodzaju
pomożecie?bardzo dziękuję

Hej! Przejrzałam chyba pół internetu szukając nazwy i rozkładam ręce. Proszę, czy ktoś kojarzy nazwę filmu z taką fabułą:

Młoda kobieta ze straży pożarnej namówiła ojca również strażaka aby pojechała z nim do ostatniego pożaru domu przed jego emeryturą, niestety ojciec zmarł.Została obwiniana przez własną matkę i...

więcej

Coś mi świta w głowie taki film w stylu Milioner z ulicy być może nawet od tych samych twórców ale chyba nowszy opowiadał o 3 młodych chłopakach (którzy znaleźli portfel pełny kasy?). I to tyle. Nie wiem czy faktycznie taki film był czy sobie coś wymyśliłam.

Witam. Szukam filmu z lat góra 90-tych XX wieku (tak mi się wydaję). Opowiada o życiu dziewczyny, która czuła się chłopakiem. Nawet nosiła przy sobie, za przeproszeniem, sztucznego penisa, którego użyła w kontakcie z kobietą w jednej ze scen. Nie znam żadnych nazwisk aktorów. O ile dobrze kojarzę główna bohaterka miała...

więcej

Film opowiada historie mężczyzny który codziennie budzi sie jako ktoś inny i tego samego dnia umiera, w ten sposób w nieskończoność przeżywająć śmierć innej osoby. Z góry dzięki za propozycje. ;)

Witam. Mam pytanie czy ktoś wie gdzie w Łodzi są jakieś sklepy stacjonarne z tanimi filmami? Mogą też to być filmy używane.