Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam. Szukam filmu z gatunku westernu, a konkretnie chodzi mi o fragment z tego filmu, ukazujący jak wojskowi kradną kury prostemu biednemu chłopu w wieku staruszka w Meksyku i jego komentarz na tę scenę, dlaczego on to niby nie interweniuje, że go okradają. Pamiętam tę scenę, ale nie wiem w jakim to było filmie. Jak...

więcej

Witajcie. Chciałabym odnaleźć film nadawany kiedyś w tv. Chyba dość dawno temu. Film opowiadał o przyszłości. Młode kbiety rodziły dzieci bogatym małżeństwom. Przedstawia losy dziewczyny, która miała takie dziecko urodzić. Jakiś mężczyzna pomaga jej w ucieczce. Kobiety, które nie godziły się na swoją role były...

użytkownik usunięty

Cześć, szukam dwóch filmów na podstawie tych kadrów... Ktoś pomoże?

https://imgur.com/GzY5pDd
https://imgur.com/1gTTMEA

Google nie znalazły...

Z góry dzięki za odpowiedź

Hej szukam tytułu filmu który teoretycznie miał być emitowany w piątek wieczorem po The Wall w pierwszej lub pod koniec drugiej połowy miesiąca. Opowiadał o poszukiwaniu diamentu lub klejnotów. Z lat 80tych (komedia kryminalna) z opisu to akcja działa się chyba na zamku. Problem polega na tym, że w programie ten film...

więcej

zna ktos jakies filmy o napadach na bank bo poszukuje prosilbym o te mniej "znane".

Znacie jakieś seriale najlepiej polskie i kryminalne/sensacyjne z dużą ilością przekleństw ?

Gra polega na odgadnięciu tytułu filmu na podstawie zaprezentowanych kilku kadrów z niego pochodzących.
1. Zadający zagadkę podaje link do screenshota (zrzutu ekranowego) przedstawiającego scenę z filmu (jeśli sceny są mało charakterystyczne , mogą być dwa, a nawet trzy kadry).
2. Nie należy podawać skopiowanych...

Szukam filmu, z którego scenę kojarzę z dzieciństwa (moze z 10 lat temu).
Była tam taka wioska z drewnianym murem i ogólnie domki takie jakby drewniane,
taka jakby osada.
Nagle wybiega z jednej chaty jakiś człowiek, ktory decyduje sie poświęcić żeby otworzyć lub zamknąć (nie pamiętam) wejscie w murze do wioski....

Poszukuje tytułu dwóch filmów które kiedyś mi się spodobały; pierwszy z nich to Polski film, który oglądałem jakieś 3-4 lata temu bodajże na ATM Rozrywka. Nie pamiętam o czym był lecz kojarzę motyw,gdzie kobieta (w średnim wieku) kłóciła się z mężczyzną który chodził po mieście ubrany jak milicjant i krzyczał na...

poszukuje tytułu westernu gdzie mała dziewczynka szuka zemsty za ojca gra tam tomy lee jones zdaje się