Nikt tego "serialu" nie oglądał, 3 osoby chcą go zobaczyć. "Złote jabłko" 2022 to pełnometrażowy film dokumentalny w reżyserii Janusza Kujałowicza o historii Górnego Śląska od czasów najdawniejszych po dziś dzień.
Proszę o poprawienie tej strony o filmie. Nie rozumiem tego nieporozumienia.
Oglądam teraz drugą część Obcego i widzę, że tytuł rozbłyska na początku filmu w neonowym niebieskim kolorze. Ja zaś mam w pamięci, że litery ALIEN pojawiały się powoli podobnie jak w pierwszej części, dopiero na koniec wyostrzyła się litera S. Przeglądam trailery i teasery na YT, nie znajduję nic takiego. Ktoś jeszcze...
więcejCześć, szukam fragmentu muzyki ze ścieżki dźwiękowej, która pojawia się w filmie Żuławskiego z 2000 roku pt. „Wierność”. Nigdzie nie mogę namierzyć soundtracku (podejrzewam, że nie został takowy opublikowany) i są oczywiście dostępne skrawki ścieżki np. w kompilacji muzyki Korzyńskiego, ale niestety tego, którego...
Cześć,
Szukam filmu o obcych, gdzie kosmici przybierali wygląd ludzi i wykrzywiali nogi w drugą stronę, żeby szybciej biegać
Tak jak w tytule szukam tytułów filmów starszych lata 80-90. Takie które poruszą. Kojarzę dwa takie tytuły "Uwierz w ducha" i "Bodyguard". Pozdrawiam
W jakim filmie jest scena w której oprawca chwyta kobietę za głowę i zanurza ja w wodzie po czym wyciąga i dostawia do drzwi lodówki czy jakiejś chłodni i skóra przymarza do krwi. To był jakiś horror ale nie pamiętam tytułu.
Czy ktoś posiada nagrana transmisje z losowania grup eliminacji do mistrzostw Europy 2000 w piłce nożnej z polskim komentarzem.
Mam przebłyski obrazu filmu przed oczami, ale straszny zanik pamięci jeżeli chodzi o tytuł.
Kilku gangusów uciekło z więzienia (chyba?), którym pomaga kobieta (partnerka jednego z nich, mogła mieć ze sobą własne auto?), po czym na drodze napadli na auto w którym przebywały dziewczyny, i może jakiś chłopak. Na...
Kojarzy ktoś taki film - z innego forum? "Oglądane około 2010 roku (prawdopodobnie wcześniej). Dziewczyna bierze prysznic, ale inna dziewczyna (jej przyjaciółka lub siostra) zastępuje szampon kwasem. Dziewczyna chwyta butelkę i nawet tego nie zauważa. Nagle zaczyna krzyczeć z bólu, ponieważ kwas pali jej twarz i włosy....
więcej