Czy którakolwiek wersja Pinokia (reżyserowana czy animacja) nadaje się do pokazania dziecku, który ma go jako lekturę? Książka książką, przeczytana, ale fajnie też zobaczyć to na ekranie. Jest tego tyle, że nie wiem czy którakolwiek wersja jest w jakimś większym stopniu odwzorowaniem książki czy jak większość...
Szukam starego dramatu amerykańskiego, który widziałam jako dziecko. Film z lat 70. lub. 80. był chyba emitowany w 2 częściach, miniserial lub długa fabuła. Tytuł związany z dziedziczeniem, coś jak "Krew z mojej krwi". Główną rolę żeńską gra gwiazda telewizyjna tamtych lat. Film opowiada o bokserze, którego w...
Witam!
Szukam westernu komediowego z lat 90-tych - rok najprawdopodobniej - 1993 lub 1994.
Nigdy nie widziałem tego filmu - pamiętam tylko plakat do niego/okładkę kasety VHS do tego filmu:
Pośrodku stał mężczyzna w kowbojskim stroju, z pistoletem wycelowanym w widza?
Proszę o link do filmweb`owej strony tego...
Szukam dramatu amerykańskiego, który oglądałam jako dziecko. Film z lat 70. lub 80. był emitowany chyba w 2 częściach (miniserial?). Tytuł związany z dziedziczeniem, coś jak "Krew z mojej krwi". Główną role żeńską gra gwiazda telewizyjna tamtych lat. Film opowiada o bokserze, którego matka porzuciła w dzieciństwie i on...
więcejnie pamiętam dokładnie, coś chyba było związanego z oczami w tytule . Była kobieta która miała jakiś wypadek i potem zmieniła wygląd i wróciła znowu do tego miasteczka żeeby sie zemscic. Poznała tam policjanta ale go też zabili jakaś mafia.
akcja toczy sie w szkole,w której dziewczyny dokuczały innej z zemsty lub zazdrości,,bardzo podobny do szkolny terror
tak jak w temacie Szukam podobnych filmów lub seriali jestem matką 2019
takie pytanie wie ktoś czy bedzie film "jestem matką 2" ?
Z tej komedii pamiętam tylko dwóch gości kradnie pieniądze mafii. Jeden ginie z ich rąk ale zdążył złożyć je w banku. Konto bankowe zakodował na pośladkach wielu kobiet. Drugi facet próbuje odnaleźć kobiety i odczytać z pośladków kobiet. Przy tym jest zabawnie. Lata filmu to chyba 70 te. Z góry dziękuję.
Tyle ile pamiętam napisze . Był sobie gościu i on miał syna i córke jego córka była starsza ok.10 lat i syn razem z tą córką poszedli się pobawić na zewnątrz za dom była wiosna i oni razem zauważyli stertę liści póżniej wrócili do domu i znów wyszedli podeszli do tych liści i zobaczyli że jest tam wielka dziura póżniej...
więcejProszę o polecenie filmów z akcją na campusach, fajnie jakby były z Ivy League. Najchętniej po roku 2000, raczej coś lekkiego. Nie musi się wszystko toczyć wokół studiów, ale żeby ten wątek się pojawiał. Przykładowo "Legalna blondynka", ten typ, komedie romantyczne, obyczajowe. Z góry dziękuję za polecenia! :)