Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Film niemiecko języczny, żona i matka wyjeżdża na wakacje bodajże do Egiptu, tam ktoś ją "ratuje", ma z nim romans, wraca do domu i okazuje się, że przyjechał za nią i próbuje porwać jej syna, film kończy się happy endem, film ma coś w okolicy 15-20 lat?

Ktoś zna jakieś Polskie (nie Amerykańskie) filmy o lekarzach jako głównych bohaterach. Takie jak "Znachor", "Bogowie". Tylko żeby ich życie osobiste nie dominowało fabularnie, chodzi mi bardziej o ich życie zawodowe. Nie zaszkodzi również fabuła z początkiem na studiach może tez przysięga Hipokratesa.

Cześć,

od dawna chodziło za mną, żeby zagaić ten temat. Chodzi o błędy montażowe w filmach: zarówno w produkcjach tańszych, jak i najdroższych - ambitniejszych i blockbusterach. Widzę je często, jednak na ogół nie zapamiętuję konkretów. Wypadają z pamięci po kilku godzinach. Dlatego tym razem postanowiłem "na...

Czy ktoś wie, jakiego dnia pojawi się Adam Driver? Wiem, że był na rozpoczęciu, ale informacji o tym, czy jeszcze się pojawi nie znalazłam. Byłabym wdzięczna za wiadomość.

Szukam pewnego filmu z lat 90-tych, o chirurgu który zostaje postrzelony przez członków narkotykowego gangu na ulicy, ale udaje mu się przeżyć i dokonuje na nich zemsty. Ktoś kojarzy?

Witam, może kurjozalne pyt. Ale u mnie są same zwiastuny. Nie mogę nic obejrzeć. Czy może ktoś mi wytłuymaczyć co mam zrobić żeby włączyć film. U mnie po prostu się nie da tego zrobić ???

Akcja dzieje się w Kolumbii.
Kolumbijska dziennikarka, jej chłopak, fotograf z dziewczyną i córka fotografa jadą do Bogoty po paszport córki fotografa. Po drodze podczas silnej ulewy następuje obsunięcie wzgórza. Samochód zostaje unieruchomiony.
Cała piątka ląduje w pobliskim dawno nieczynnym hotelu. W piwnicy tego...

więcej

czy ktoś może mi wyjaśnić skąd przy waszych nazwach użytkowników pojawiają się takie liczby jak +30 pkt. za jeden film na przykład? Potrzebuje jakiegoś bardziej wtajemniczonego tłumaczenia odnośnie dodawania i weryfikacji. Macie w ogóle coś z tego xd?

1) Dlaczego Marta w ostatniej chwili powiedziała, że młodzi ludzie, którzy zginęli, byli trzeźwi?

2) Dlaczego Daniel ponownie znalazł się w więzieniu?

3) Dlaczego zakończenie filmu nagle wydaje się tak beznadziejne?

Jaki Film polecisz ?? Co ostatnią oglądałeś z kina mniej znanego? Szukam dobrego filmu np Thriller którego nie każdy zna lub jakiś inny gatunek.