Jedyne co pamietam z filmu to końcową scenę na plaży jak gangster spaceruje z kobietą i nagle pojawia się jego matka policjantka z tatuażem i go postrzeliwuje.
Dzień dobry oglądałem jakiś czas temu trailer lub fragment filmu jak facet ma jakąś misje i idzie, patrol wojskowy go zatrzymuje, a on ma jakiś skarb którego nie chce oddać i ich zabija.
Tyle pamiętam, tytuł coś jak gold,ale to nie ten film.
Słabo znam współczesne polskie kino ale chyba większość naszych filmów obecnej doby to badziewia niewarte uwagi. Proszę jednak o polecenie jakiegoś dobrego polskiego filmu współczesnego bo orientuje się dobrze tylko w kinie z czasów PRL.
Ma miejsce seria morderstw, chyba o charakterze religijnym, policja powołuje eksperta i na końcu okazuje się, że mordował ten ekspert (morderca chyba się pod niego podszył).
Poproszę o podrzucenie tytułów jakichś komedii romantycznych, ale takich, w których co chwilę jest jakaś śmieszna scena i zabawne dialogi
Szukałam na forum, ale nie znalazłam nic konkretnego. Oglądałam takie filmy, jednak mam pustkę w głowie i nie mogę przypomnieć. Chodzi o motywy przestępstw, samobójstw popełnianych np po odebranym telefonie lub usłyszanym hasle (np w tv, radio). Czyli - jakieś osoby kiedyś zostały zahipnotyzowane, żyją teraz w uśpieniu...
więcejPoczątek zaczyna się gdzieś na wsi do dziewczyny na rowerze przyjezdza chlopak z kwiatami chyba na rocznice. Potem jadą na wycieczke szkolną do jakiegos zamku. Ona widzi jak jej chlopak spotyka sie na basenie z jakas inna dziewczyna, ucieka przez las i łamie nogę. Coś jeszcze było, że młodsze roczniki zgubiły się chyba...
więcej
Witam. Przeprowadzam badanie na rzecz pracy magisterskiej. Brakuje mi wielu mężczyzn (18-35 lat), dlatego byłabym bardzo wdzięczna za wypełnienie. Jest to anonimowe (nie będę w stanie zidentyfikować poszczególnych osób) i zajmuje ok. 10 minut.
https://forms.gle/Rtmw15ppJKDrNZen7
Witam kiedyś oglądałem bajkę jakąś pełnometrazową i z tego co pamiętam były tam stworki co pod ziemią pracowały,byli bodajże po ciemnej stronie.Moze ktoś coś kojarzy?