Witam, zna ktoś może nazwę melodii która jest grana w 1:43:40, jest to akcja w ruinach gdzie zabijają niemców. <nie wiem jak szczegółowo opisać scenę..> Leci melodia z głosem chórku. Z góry dzięki
Hejka szukam filmu ale nie pamiętam z niego dużo : jest wojna i jest taki chłopak dziewczyna i młodsza siostra tego chłopaka i żołnierze zabierają te dziewczyny na obóz taki no jak jest wojna no a potem te dziewczyny uciekają z tego obozu i chcą wrócić do tego domu gdzie się roztały z tym chłopakiem.
jak byłem mały oglądałem film gdzie koleś poprzez jakieś guzy na plecach może zmieniać się w mutanta ziejącego białym dymem był on pozytywną postacią, później pojawiło się więcej ludzi z tymi samymi zdolnościami i walczyli ze sobą. Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie co to może być za film ????
Chodzi Mi o To Żeby Był Mroczny Klimat Np. Czarnoksiężnik Czy Wampir i Żeby Był Uczeń i Nauczyciel . Pozdrawiam.
hej :)
kiedyś oglądałam taki horror i chciałam sb przypomnieć jak się nazywa, może ktoś z Was wie; jest tam chyba 8/9 obcych sobie osob, przez przypadek wszyscy znajduja sie w tym samym opuszczonym budynku, odkrywają później, że to był ich sierociniec...
Jest chyba taki horror w którym grupka znajomych jedzie autem i potracą psa, piesek ginie a właściciel postanawia się zemścić. Motyw z tego horrroru pojawia się też często w innych filmach np w "RRRrrrr" i "Stan Helsing", no wiecie jako taka parodia, tylko nigdzie nie mogę znaleźć tytułu.
Szukam filmu/bajki/komiksu, w którym głównym bohaterem jest niepełnosprawny chłopczyk poruszając się na wózku. Ma on jednak specjalną zbroję, kiedy do niech wchodzi może się normalnie poruszać. Męczy mnie to już od kilku dni :P zna ktoś ktoś? :D
Szukam filmu, który oglądałem w 2004 roku, (thriller lub horror, film zagraniczny, dość stary). Widziałem tylko kawałek filmu, były pokazane dwie grupy ludzi (grupa dobrych i i grupa jakiś bandytów, i była pokazana odcięta dłoń człowieka, rozmawiali o czymś, pokłócili się i zaczeli się bić. Akcja działa się w...