Szukam filmu, który oglądałem w 2004 roku, (thriller lub horror, film zagraniczny, dość stary). Widziałem tylko kawałek filmu, były pokazane dwie grupy ludzi (grupa dobrych i i grupa jakiś bandytów, i była pokazana odcięta dłoń człowieka, rozmawiali o czymś, pokłócili się i zaczeli się bić. Akcja działa się w...
Witam, poszukuję filmu, w który, bohater cofa się w czasie i wykonując pewne czynności
uświadamia sobie, że wszystko dzieje się tak samo i nic się nie zmienia. Mimo, że myślał, że
potoczy się inaczej. Lub przynajmniej ktoś inny był odpowiedzialny za to co widział. Nie wiem,
skomplikowane to :)
Witam
ogladałem ten film z jakieś conajmniej 4 lata temu i jedne co z niego pamietam to, że jeden z głównych bohaterów byl wieszany kilka razy ale nie umierał bo wkladał do ust jakiś przedmiot pod koniec filmu ktos mu go podmienil i umarl.Wydaje mi sie ze gral w tym filmie oszusta.Czasu:przełom18 wieku
Miałam okazję obejrzeć ten film jadąc autokarem w styczniu 2014r. Fabuła mniej więcej taka:
Główna aktorka udaje ciążę podczas zajęć w szkole rodzenia, aby zdobyć odciski i ukraść (bodajże) obraz. Udaje jej się to. Na lotnisku podrzuca go do bagażu mężczyzny (który planuje odzyskać ukochaną – ślepo zakochany nie chce...
Poszukuję filmu. Niestety akcję pamiętam tylko z trailera. Było to o tym że był chyba jakiś wypadek pociągowy
i facet przenosił się w czasie aby zapobiec temu wypadkowi. Film max 6 lat temu wyprodukowany.
Szukam filmu, z którego naprawdę niewiele pamiętam. Wiem, że była tam porządnie ześwirowana stara kobieta która porwała, młodszą od siebie kobietę w ciąży i przetrzymywała ją do czasu, aż ta urodzi. Ponadto, w pamięci został mi moment w którym bardzo dziwnym, skrzekliwym głosem nawoływała "come to mommy". Ktoś, coś...
Małzenstwo jadac samochodem strasznie sie kłoci I dochodzi do wypadku, dziewczyna laduje na wozku inwalickim do tego wszystkiego miesza sie tesciowa czyl mama dziewczyny I prawie malżenstwo sie rozpada. CZy ktos pomoze
Kochani, nie mogę sobie przypomnieć tytułu starego, bo chyba z lat 1986-89 programu z niemieckiej stacji RTL, w którym dzieci, podobnie jak w teraźniejszym programie "Twoja twarz brzmi znajomo", przebierały się za wykonawcę wybranego przez siebie utworu, musiały umieć tekst, aby tak samo poruszać ustami, gdy...