Gdzie mogę obejrzeć film PIła VII (3D)
Strony typu zalukaj (przeciążenie), cda nie wchodzą w grę
Proszę o pomoc ;)
witam, szukam horroru podobnego do 'as above so below' z takimi creepy jak w przypadku tego filmu sceny jak np ta z kolesiem w kapturze albo z przerazajacymi spiewajacymi paniami ;)
SPOILER!
SPOILER!
Kapitan Ron Hunter to prezydent Duda (Gene Hackman) który chce rządzić żelazną ręką całą załogą Komandor podporucznik Ron Hunter (Denzel Washington) to prezes Rzepliński który chce robić własne porządki na pokładzie zmontował nawet oddział swoich własnych KODowników ;-)
Witam
Nie pamiętam zbyt dużo a w zasadzie to tylko jedną scenę . Film jest podobny do Gremliny ale to nie jest ten , jedna ze scen jakie pamiętam to spadająca piłka baseballowa z czerwonym napisem " zjedliśmy Twoją matkę " czy jakoś tak jest to horror tyle pamiętam pozdrawiam serdecznie i proszę o pomoc ;) .
Powitanie Wszystkim, jako że to mój pierwszy post.
W latach 80-tych oglądałem w tv film, którego fabuła opierała się mniej więcej tak:
Normalny samolot pasażerski podczas zwykłego lotu ulega katastrofie. Kilka osób przeżywa jednakże okazuje się, że ów samolot zostaje "zawieszony" w innym wymiarze. Co ciekaw, mimo...
Ktoś tam chyba jakaś prostytutka bierze pod opiekę młodą dziewczynę/dziecko, miałem chyba zaznaczone ale nie mogę znaleźć
A więc to szło jakoś tak .....
W FILMIE WYSTĘPOWAŁ AKTOR W ROLI DETEKTYWA I ZAJMOWAŁ SIĘ SPRAWA ZAGINIĘCIA CHŁOPAKA.... BYŁA TAM TEŻ DZIEWCZYNA KTÓRA CAŁY CZAS BYŁA PRZEKONANA ZE JEJ CHŁOPAK WYJECHAŁ I OD JAKIEGOŚ CZASU JĄ PRZEŚLADUJE...... KONIEC FILMU BYŁ TAKI ZE ODNALEŹLI JEGO CIAŁO GDZIEŚ W JASKINI AAA WŁAŚNIE TA...
Dziewczyna gdzies wyjechala do lasu do domku tam poznala jakiegos kolesia ktory mial dzieci i pomogl jej robic podloge pozniej przyjechal jej byly maz gliniarz??dz
Szukam filmu i proszę o pomoc. Dwoje młodych ludzi zaprzyjaźnia się ze starszym , chorym mężczyzną. Jakiś wypadek mi majaczy w tle. Pan jest w szpitalu, młodzi go odwiedzaja. Pan opowiada im o swojej miłości, o zonie i życiu. Nie mógł miec dzieci, wypadek wojenny. Kolekcjonowali z zoną obrazy. Po jego śmierci miała...