Hej,poszukuje filmu, spokoju mi nie daje bo nie mogę przypomnieć sobie tytułu. Film często był puszczany na polsat film. Był o tym,że ojciec zawozil chyba (7letniego) syna do szkoły, jego syn uwiebiał grać na flecie, wjechał w nich samochód i syn zmarł, ojciec był w śpiączce dłuższy czas,jego rodzice ciągle przy nim...
więcejWitam szukam filmu o tematyce motoryzacyjnej. W filmie było dużo super samochodów ferrari Enzo, Mercedes maclaren, ford GT. Pamiętam że była taka akcja że jakiś koleś miał zakład i musiał szybko przejechać skądś do bodajzw L.A. Jechał Mercedesem maclarenem bez świateł żeby nie widziała go policja i miał noktowizor....
więcej
Witam Serdecznie.
Szukam filmu, był to horror w którym grała kobieta. Bardzo mało szczegółów pamiętam z tego filmu, jedynie które, to, że pewien duch, również kobieta, próbował przekazać głównej bohaterce jakąś wiadomość. Scena jaka tam się pojawiła - mężczyzna wychodził jakby przez klapę w podłodze i szedł do...
Jakiś czas temu oglądałam film w którym chłopiec pod biurowcem żebrał na "bardzo drogie piwo" a okazało się,że zbiera na sprzęt czy tam operację dla matki. Więcej niestety nie pamiętam, ponieważ byłam na sporej bombie. Pamiętam ,że płakałam ,więc musiał być to jakiś dramat. Bardzo zależy mi na jego tytule. Z góry...
Szukam tytułu serialu animowanego który oglądałem 2-3 lata temu film opowiada o nastolatku który miał ogniowe moce itp. jego ojciec który był takim ala smokiem wrzucił go do lawy i dzięki temu zyskał swoje moce.
Cześć,
szukam filmu, który ukazuje głównego bohatera podczas walki z kryzysem (śmierć dziecka, małżonka, ofiara gwałtu, walka z nałogiem, dowiaduje się o śmiertelnej chorobie). Ważne jest, żeby bohater był osobą dorosłą, z zachowaniem realizmu psychologicznego i musi z niego wyjść.
Pomóżcie, proszę.
Z góry...
W pewnej scenie grupa osób przylatuje na księżyc i następuje strzelanina i jednej osobie uszkodzono (mieszkanie/lokal/bar) i wypowiada się "skąd ja wezmę drewno na księżycu". Następnie wspomina że sprowadzanie lub kupno jest bardzo drogie na księżycu.Czy ktoś kojarzy taki film ?
jedna z postaci (kobieta)potrafi zmieniac kolory i walczyć .w jednej ze scen walczy w pomieszczeniu i zostaje nabita na ściane.prosze o podpowiedz ,
... prawdopodobnie świątecznego.
Pamiętam wielki, bogato zdobiony dom. Scenę, w której mała dziewczynka przebiega przez torowisko, oraz scenę gdzie ubrany w garnitur mężczyzna stoi na schodach, a z dołu patrzy się na niego ów dziewczynka. Potem mężczyzna chyba zbiegł ze schodów i przytulił ją. Mam wrażenie, że ta...