Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Pamiętam, że leciał on popołudniu wiec nie mógł być to żaden horror nie dla dzieci. Było to kawał czasu temu i nie mogę sobie przypomnieć tytułu. Pamiętam, że chyba było dwoje chłopców -bodajże rodzeństwo. ich mama była samotna i zaczęła umawiać się z sąsiadem. A że był to dziwny człowiek wzbudził podejrzenia...

Kilka lat temu oglądam film, którego akcja toczyła się gdzieś w Azji ( może chiny). Film opowiadał o biednym ojcu i córce, która wybierała się do szkoły w najbliższym czasie. I tak się stało, że ojciec wpadł pod samochód próbując podnieść ołówek, który znalazł dla swojej córki.

Bardzo przepraszam za słaby opis, ale...

więcej

użytkownik usunięty

Na początku filmu gość jedzie samochodem i wszyscy mówią do niego "Hi Jack" (bo tak ma na imię), a Jack odpowiada "Hi" i gdy Jack stoi chyba na światłach podbiega murzyn z obrzynem i krzyczy "Hijack" (co po ang. oznacza napad), no a Jack mówi "Hi" i machnął do niego ręką tak że murzyn strzelił sobie w stopę :) Nie znam...

więcej

Witam, mam problem ze znalezienie filmu, w którym było 2 znajomych bardzo dobrych sniperów (chyba byli szkoleni do jakiejs grupy) , jeden z nich znalazł sie w wiezieniu, a po wyjsciu/ ucieczce z wiezienia) chcial si ezemscic ( najprawdopodobniej zostal wrobiony). Najbardziej utkwila mi w pamieci scena w ktorej ten...

Szukam mega śmiesznych komedii, tyko żeby nie były to romansidła.

Drodzy Filmwebowicze, poszukuje filmow o kolonialializmie. Bardzo prosze o podsuniecie jakichs tytulow. Narazie mam "Indochiny" i "Fortepian"

Chodzi Mi o Filmy Gdzie Jest Jakaś Magia, Wciągająca Fabuła, Jakieś Sojusze Między Postaciami, Walka z Siłami Zła i Magiczne Przedmioty. Tylko Proszę Nic w Stylu Harry Potter Bo Tam Magii Jest Aż Za Dużo w Porównaniu z Uczniem Czaromiota.

Witam poszukuję trzech filmów szukałam na różne sposoby i w ogóle nie mogę ich znaleźć a chętnie bym do nich powróciła. problem w tym że nie koniecznie grał w nich ktoś znany.
1. Historia dzieję się na jakiś wyspach może Szkocja. Dwie przyjaciółki wpadają na trop zaginięć kobiet. okazuje się , że mąż jednej z nich...

Hey

Szukam filmów np w lesie/dżungli thilery i śmieszne dobre klmedie

Zadający motyw ustala ile tytułów należy podać.
Można podać łatwy motyw i zażądać np 7 tytułów, albo podać coś ambitniejszego i
zażądać dwóch.
Czasem motyw jest zbyt banalny a czasem zbyt trudny, stąd ten pomysł. Wymaganą
liczbę piszemy w nawiasie, jak ktoś by nic nie napisał, przyjmujemy, że 5. Zaleca się...