Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Nie pamiętam dokładnie bo oglądałem go dawno. Film opowiadał o parze która przebywała na wyspie gdzie pracowała koleżanka dziewczyny(lub zony nie pamiętam). Dziewczyna została porwana a męża próbowano zabić w hotelu. Poprosił on koleżankę zęby mu pomogła ja odszukać. Koleżanka poprosiła kolegę( chyba przewodnika) a on...

więcej
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Film jest o seksownej kobiecie, która prowadzi wlasne biuro i moim zdaniem jest seksoholiczką - nie może przestać myśleć o seksie, wyobraża sobie że kocha się z jakimś facetem mimo, że nikogo nie ma a ona leży na biurko i wyobraża sobie to i owo .
Wiem mało informacji ale nic więcej nie pamiętam...
film jest...

Poszukuję filmu do roku 2000 prawdopodobnie, jest to stary film bo jeszcze pamiętam oglądałem go na VHS.
Historia opowiada o rodzinie która mieszkała w jednym domu, były tam matka, 2 córki (nie jestem pewien) i 1 syn. Przyjeżdżał do nich jakiś facet nie wiem czy to nauczyciel jakiś, czy ktoś inny. Pamiętam że ich...

Proszę o pomoc w znalezieniu tytułu filmu, który bardzo dawno temu oglądałem i mało pamiętam. Grał tam Steve Martin. Dwóch mężczyzn borykało się problemami finansowymi. Dla pozyskania pieniędzy jeden z mężczyzn udawał niepełnosprawnego na wózku inwalidzkim. Dziękuję z góry.

2 bohaterów rozpierdziela fort jakiegoś złego kapitana, prawdopodobnie meksykańskiego, złego kapitana ;-) 1 z bohaterów posługiwał się jakimś takim CKM-em chyba nazywali go kukaracz, kukaracza, drugi bohater nie koniecznie był jego kumplem ale razem walczyli na końcu i ten drugi jakoś zginął, i była scena jak ten...

Pamiętam, że oglądałam go dawno temu, na pewno nie jest z tego albo dwóch ostatnich lat. Film polegał na tym, że główny bohater znikał z pewnego miejsca, a pojawiał się w innym i nie jestem też pewna czy pojawiał się również w innym czasie, ale prawdopodobnie tak. Czyli nagle sobie znikał z pewnego miejsca a pojawiał...

więcej

Znacie jakieś dobre horrory, których akcja dzieje się w wiktoriańskiej Anglii?

Poszukuję tytułu amerykańskiego horroru z lat miedzy 203-2015.
Fabuła jest następująca. Na odludziu parkuje bus z którego nieznana postać nadaje audycję radiową. Okazuje się, że odbierana audycja ma zły wpływ na pozostającą w domu nastolatkę i na jej kumpli z liceum, którzy ją odwiedzili.
Wszyscy po kolei giną....

Witam.

Szukam trzymających w napięciu thilerow. Pozdrawiam