Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Moja lista filmów które chce obejrzec została wyczerpana i tak za bardzo nie mam co oglądać. Znacie strony albo rankingi gdzie polecają dobre filmy ? nie chce ufać rankingowi z filmwebu przestałem tej stronie wierzyc kiedy zobaczyłem ze taki shit jak origins wolverine ma ocene powyzej 7

Znacie jakieś filmy, których akcja dzieję się np podczas epidemii czarnej śmierci w XIV wieku ?

czyli obfitość wielka degrengolady i głupoty. Strażnicy to najczęściej "inteligentni inaczej" brutale, sadyści, degeneraci... Zarówno w dramatach, jak i kinie rozrywkowym, strażnicy jawią się jako osobnicy o wybitnie niskim wskaźniku: moralności, wiedzy, empatii...i urody też.

Chlubne wyjątki? "Zielona mila" z...

Siemka
Oglądałem kiedyś film taki był w TV 4 gdzie była para, która się ożeniła potem kosmita podmienił się za jej męża no i uczył się o świecie z telewizora by nie wyszło na jaw że jest kosmitą, potem więcej ludzi było podmieniaych..dalej nie pamiętam ..zna ktoś tytł...pamiętam że to nie był nowy film

To niektóre sceny, które pamiętam:
- kobieta jest zmuszona do zamieszkania w aucie ( zostaje bez srodkow do zycia)
- poznaje ( chyba ciemnoskórą) kobietę, która jej pomaga
- razem ćwiczą wbiegając po schodach wieżowców
- chodzą na pokazy nieruchomości (domów) gdzie korzystają z darmowego cateringu

Widziałem go 10 lub więcej lat temu, więc nowy nie jest, prawdopodobnie thriller, tak naprawdę to pamiętam jedną tylko scenę, która była pod jego koniec, jeden facet zabija drugiego siłą woli uniemożliwiając mu oddychanie.

Szukam filmu w którym było 2 przyjaciół. Jeden gruby(gej), drugi chudy. Generalnie film zaczyna się tym jak byli dziećmi i grali w teatrzyku, któryś z nich śpiewał piosenka o gąsienicy albo motylu. Pamiętam tez ze zrobili razem tez Brownie z marihuana. Nie pamiętam nazwy filmu a chciałbym go obejrzeć. Bardzo wdzięczny...

więcej

Jak w temacie. Poszukuję tytułu filmu, który oglądałem jakiś czas temu, a pamiętam jedynie początek. Byli terroryści w autobusie, przyjeżdża policja i prowadzi akcję odbicia zakładników. Cała akcja nie była do końca chyba udana i wynikła jakaś afera. W akcji brał udział chyba mąż z żoną i ona coś zawaliła. Tyle tylko...

więcej

Podajcie mi swoje wszystkie filmy jakie znacie. Tematyka gdzie rogrywane są sztuki walki 1vs1 chodzi głownie o walki

Witam, szukam filmow podobnych do filmu Sicario lub Savages ponad bezprawiem.
Jakies propozycje?