Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam poszukuje filmu o więzieniu . Przez przypadek na ulicy zostaje postrzelone dziecko - czarnoskóry chłopiec w oko... potem akcja dzieje się w więzieniu. Proszę o tytuł jeśli ktoś wie :) pozdrawiam

Szukam film o grupce dziewczyn ktore rywalizują o chłopaka. On wtedy zakochuje sie w innej ze wzajemnością. Te dziewczyny pozniej ja gnębią, a ona pod presja popełnia samobójstwo przed cała szkoła. Prosze o pomoc

Szukam film o grupce dziewczyn ktore rywalizują o chłopaka. On wtedy zakochuje sie w innej ze wzajemnością. Te dziewczyny pozniej ja gnębią, a ona pod presja popełnia samobójstwo przed cała szkoła. Prosze o pomoc

Film opowiada o pewnym mężczyźnie który porywał dziewczyny po czym je zabijał i gwałcił. Po kilku / kilkunastu morderstwach wyjeżdżał do innego miasta, by tam zabijać i gwałcić kolejne ofiary. Pod koniec filmu jego karą za popełnione zbrodnie było krzesło elektryczne.

nadworny cyrk królewski angażuje kobiete potrafiąca niesamowitą sztuczke a ta okaże sie oszustką

nadworny cyrk królewski angażuje kobiete potrafiąca niesamowitą sztuczke a ta okaże sie oszustką

Witam czy są jakieś filmy o podróży w czasie powstałe od 2014 -2016 z różnych krajów ?
Oglądałem już
-na skraju jutra ( ok film)
-najczęściej zadawane.... ( ok )

więc jak jest coś nowego ?

Poszukuje filmu w którym kilka dziewczyn walczy ze sobą o chłopaka, który zakochuje sie w innej z wzajemnością i te dziewczyny ktore walczyły pozniej gnębią ta dziewczynę która on kochał i pod presja przed cała szkoła ta dziewczyna pod koniec popełnia samobójstwo. Prosze o pomoc