Witam, proszę o pomoc w odszukaniu filmu, było to coś na wzór jakiejś grupy badawczej, która badał górę lodową o którą rozbił się Titanic. Okazało się, że nie jest to żadna góra lodowa a część rozbitego ( prawdopodobnie) statku kosmicznego. Niestety pamiętam tylko tyle i spędziłem naprawdę sporo czasu na szukanie go....
więcej
poszukuję filmu. pamiętam kilka szczegółów.
1. porywano małe azjatki (kilkuletnie) i zabierano na jakąś wyspe
2. tam szkolono je na zabójczynie
3. dorastały na tej wyspie, były szkolone, walczyły między sobą, musiały się nawzajem zabijać
4. końcowym testem była walka najsilniejszych między sobą, z wszystkich...
Główną bohaterką byłą blondynka z włosami średniej długości, gatunkiem filmu był thriller. W pewnym domu coś straszyło, jakieś stworzenie niekoniecznie żywe, mogł to być jakiś duch. W pewnym momencie ciało jakiegoś człowieka unosiło się pod sufitem w ciemnym, małym pokoju z żyrandolem, na ziemi stało tylko łóżko z...
Witam, około 5-10 lat temu oglądałem dwa filmy, których niestety nie mogę sam odszukać.
Spędziłem trochę czasu w internecie na poszukiwaniu podobnych fraz, ale nic z tego, więc jesteście moją ostatnią nadzieją!
Pamiętam tylko tematykę 1 filmu dzięki czemu powinno pójść łatwo z nim i sceny z kolejnego, który tak w...
Ostanim razem gdy bylem w kinie widzialem trailer filmu i byla to najprawdopodobniej komedia. Pamietam tyle ze akcja toczyla sie gdzies na egzotyczniej plazy :D impreza, drinki w kokosie,palmy, :D ktos kojarzy??
Znacie jakieś filmy podobne do tych wymienionych w temacie? Szczególnie ważne są dla mnie muzyka i klimat lat 80/90.
Witam, szukam filmu o tym jak fbi/CIA mało zabrakło zeby przeszkodzić zamachowcom w ataku na wtc. Chodzi o film fabularny, nie dokumentalny. Dziekujeeee ! :)
Pamiętam tylko fragmenty pierwszego odcinka.Jak detektyw gonił mężczyznę w fabryce podejrzany zawisł na konstrukcji stalowej a detektyw wymuszał przyznanie się do winy.Podejrzany spadł i wpadł w śpiączkę.Detektyw został zawieszony po jakimś czasie wrócił do służby dostał spraw morderstwa gdzie podejrzaną była młoda nad...
więcej
Szukam pewnego filmu, film był podobny do Paranormal Activity, na okładce było zdjęcie zrobione w trybie nocnym przedstawiające półprzezroczyste dziecko wychylające się zza drzwi. Chyba był tam motyw z kobieta ktora zabila cala swoja rodzine, a potem popelnila samobójstwo w szopie.
Z góry dziękuję