Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witajcie.
Wybaczcie brak polskich znakow, ale nie pisze z polskiego systemu.
Poszukuje filmu o nauczycielce nauczania poczatkowego, ktora ma mala stluczke z bogatym mezczyzna, dla ktorego pieniadze sa najwazniejsze. Ona probuje sie mu przypodobac, zakochuje sie a nim, on na poczatku ja ignoruje potem jest oczywisty...

więcej

W tym filmie kobiety, które przebywają w obozie dają swoim dzieciom młode szczurów do jedzenia, aby te przeżyły. Ktoś coś może kojarzy?

Witajcie, ostatnimi tygodniami szukam pewnego filmu, pamiętam niestety tylko kilka fragmentów lecz myślę, że są one kluczowe i właśnie w okół tego kręcił się cały film. Jeśli moje wypociny na temat zapamiętanych fragmentów będą na poziomie ameby proszę o wyrozumiałość. A więc, zaczynam

Film prawdopodobnie był...

Tematem jest człowiek posądzony o zbrodnie wyrządzone podczas II wojny światowej,pamiętam również fakt kiedy sędzia zwrócił się do człowieka na Pan co wszystkich zaskoczyło(szacunek do takiego człowieka) . Zapomniałam tytułu a bardzo chciałabym obejrzeć ten film jeszcze raz,proszę o pomoc.

Piąta fala, piękne istoty, igrzyska śmierci, niezgodna etc

Fantasy/ sc-fi
Moze byc tez typu piąta fala etc

Pamiętam bardzo mało, ale mam nadzieję że ktoś będzie wiedział o jaki film chodzi.
Pamiętam tyle że pewna dziewczyna pojawiła się w innym świecie na łonie natury, możliwe że w jakimś lesie. Spotkała tak kobietę (kojarzy mi się że była ubrana chyba jako jakiś czerwony lub czarny kwiat) która wydawała się miła i mleka...

więcej

Mloda dziewczyna ma nudne zycie, nic sie w nim nie dzieje, a ona nie nalezy do najszczesliwszych. Pewnej nocy budzi sie a nad nia stoi facet, pokazuje jej noz i kaze isc z nim. Ona poslusznie bez paniki wychodzi. Kiedy jada autem pyta go czemu wlasnie ona, on raczej jest malo mowny. Po dluzszej ciszy on pyta jej czemu...

więcej

Witam
szukam i szukam może ktoś z Was zna....
kobieta całe życie spędziła przy mężu, nie pracowała, mąż ją zostawia (chyba lekarz) bez środków do życia. W UP się dowiaduje że nie ma żadnych kwalifikacji. Przy pomocy chyba przyjaciółek otwiera własną firmę i postanawia pomagać takim kobietom jak ona. Znakiem...

Mloda dziewczyna ma nudne zycie, nic sie w nim nie dzieje, a ona nie nalezy do najszczesliwszych. Pewnej nocy budzi sie a nad nia stoi facet, pokazuje jej noz i kaze isc z nim. Ona poslusznie bez paniki wychodzi. Kiedy jada autem pyta go czemu wlasnie ona, on raczej jest malo mowny. Po dluzszej ciszy on pyta jej czemu...

więcej