Szukam filmu, może ktoś pamięta, proszę o pomoc.
Film chyba romans, dwoje zakochanych, rozstaja się jednak ( chyba z powodu choroby dziewczyny ), ona wraca do zdrowia, jedzie pod dom chlopaka, chce zobaczyć co u niego, ale widzi go w towarzystwie innej kobiety z dziećmi, myśli, że to jego żona, okazuje się potem, że...
szukam filmu dziewczyna z narzeczonym czy rodzina wybiera sie do arabskiego kraju, i ostaje porwana ma byc oddana krolowi za kolejna zone, ale zdradza go z zolniezem i jedno z nich nie pamietam ktore zostaje zwiazane i wyrzucone w worku do morza.... tyle pamietam czy kos pamieta co to za film z gory dziekuje
szukam jednego filmu fabuła mniej więcej opowiadała o chłopaku który w kanałach wpada w wir i przenosi się do świata fantasy gdzie mieszkają postacie wyglądające jak przerosniete szrzuty może krety i pięciu z tych postaci reprezentuje 4 żywioły a 5 reprezentuje metal. Nietety nie kojarzę dlszej fabuły ale pewnie...
szukam filmu dziewczyna z narzeczonym czy rodzina wybiera sie do arabskiego kraju, i ostaje porwana ma byc oddana krolowi za kolejna zone, ale zdradza go z zolniezem i jedno z nich nie pamietam ktore zostaje zwiazane i wyrzucone w worku do morza.... tyle pamietam czy kos pamieta co to za film z gory dziekuje
Kiedyś oglądałam film , gdzie Halloween było zakazane . Akcja działa się w małym miasteczku otoczonym tajemnicą starego domu. W pewnym momencie (nie pamiętam kto ) ustroil swój dom na Halloween . A na końcu się wydało ,że jakiegoś chłopaka przez przypadek spaliły inne dzieci .
Witam
Mam pytanie o bajkę (kreskówkę)
Bajka emitowana była na początku lat 90 w TVP w godzinach porannych. Niestety nie pamiętam żadnych szczegółów większych, zapamiętałem jedynie jedną scenę z jednego odcinka.
Ta bajka była odcinkowa (nie fantastyczna), głównymi bohaterami byli ludzie (grupka...
szukam filmy o koniach...widziałam kilka i każdy był wzruszający....:D:P wdzięczna byłabym za kilka tytułów najlepiej tych mniej znanych:D:P
To był film, w którym była na początku wycieczka szkolna i na drodze wszystkim w autobusie urywa głowy (autobusu połowę też zerwało). Ta dziewczyna później do szkoły wróciła i okazało się że wszyscy żyli i mieli właśnie jechać na te wycieczkę i starała się ona zapobiec temu.
Dawno trochę ten film oglądałem, na 100%...