Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam, szukam filmu z lat chyba 90. Jest o mlodej dziewczynie ktora zakochala sie w jakims chlopaku niebezpiecznym je ojciec nie akceptowal zwiazku i pamietam ze ten chlopak po rozmowe z tym ojcec bij sie po klatce piersiowej zeby narobic sobie siniakow i powiedzial tej dziewczynie ze to jej ojciec mu to zrobil, ten...

więcej

Potrzebuję jakiś filmów, w których są wyścigi, porwania itd. ale takie żeby można było je naprawdę odegrać czyli bez wybuchów, rozbijania itp. Mogą to być nawet scenki z komedii. Na razie mam kilka tytułów:
-szybcy i wściekli tokio drift
-taxi
-chłopaki nie płaczą (scena "gliny nas gonią +...

tak jak w temacie, podajcie jakieś tytuły :)

Ze względu, że jest noc z soboty na niedzielę i dużo osób dodaje tematy i jest w ogóle duża aktywność to ponawiam sprzed kilku dni temat. Ten film oglądałem w TVN-e na początku XXI-go wieku. W nim akcja toczyła się głównie w wesołym miasteczku, gdzieś u wybrzeży w Stanach, bądź Kanadzie. Bohaterami byli taki chłopak...

więcej

Witam kiedyś oglądałem film który chciałeś zobaczyć jeszcze raz ale tytuł wyleciał mi z głowy. W tym filmie ludzie na nowoczesnej lodzi wojskowej walczyli z kosmitami a gdy ich łudź została zniszczona i niebylo żadnej innej lodzi wpadli na pomysł by bronić ziemię w starym okręcie wojskowym na parę więcej nie pamiętam...

więcej

Cześć.
Szukam filmów w nastroju szarości, ponurych, trochę mocnych.
Mam tutaj na myśli klimaty w stylu "Cześć, Tereska".
Dziękuję :)

Cześć :)
Poszukuję "mocnych" filmów.
Coś w stylu Funny Games i Ładunek 200.
Rocznik poprosiłbym najlepiej do 2002.
Dzięki!

Szukam filmy gdzie na początku jakis facet rozfoczyna gre z więzniami czy jakos tak I potem wrzyca ich do basenu z malymi rekinami gdzie ginie 1 czlowiem potem oni trafiają do moze I tam giną po kolei osoby a pod koniec zastają 2 osoby ktore uciekają przed największym rekinem (chyba) noi doplyneli do wysepki I...

Morderstwo w Guerande

Szukam filmy gdzie na początku jakis facet rozfoczyna gre z więzniami czy jakos tak I potem wrzyca ich do basenu z malymi rekinami gdzie ginie 1 czlowiem potem oni trafiają do moze I tam giną po kolei osoby a pod koniec zastają 2 osoby ktore uciekają przed największym rekinem (chyba) noi doplyneli do wysepki I...