Hej kiedyś już bardzo dawno oglądałam film był bardzo fajny i chciałabym go jeszcze rz pooglądać ale nie pamiętam za chiny jak się nazywał ale pamiętam że występowała tam blond aktorka i ogółem to była chyba reporterką czy dziennikarką i miała się wcielić do takiej grupy ludi którzy żyli w lesie w jakichś domach...
Wieki temu oglądałam film fantasy. Opowiadał o pewnej 'grupie', która walczyła z jakimś szalonym doktorem [w skład grupy wchodzili m.i. 2 wampirów-kobieta i mężczyzna, oraz coś podobnego do hulka]. Akcja filmu rozpoczyna się prawdopodobnie w Niemczech. Podróżowali czymś w rodzaju łodzi podwodnej. Okazało się, że pan...
więcej
Wiem ze powinienem skorzystac z wyszukiwarki... juz to zrobilem i nic ciekawego nie moge znalesc:) szukam filmow sprawdzonych i dobrych:) takich lekko zamieszanych ze tak powiem cos w stylu
"Raising Cain"
"The silence of the lambs"
"Stepdaughter"
"Good Son"
"Fear"
Takich lekko nieprzewidywalnych:-) TAkich...
Sama Agnieszka Holland w programie Tomasza Lisa przyznała, że w USA tak właśnie jest: scenarzysta ma "misję" i jeżeli chce się przysłużyć homoseksualistom oraz ich wizerunkowi to musi dobrze prowadzić postacie gejów i lesbijek i np. ukazywać ich jako miłych i dobrych.
Mnie denerwuje mnogość tych wątków oraz to, że...
Szukam filmów o kobietach, które są własnością mężów/chłopaków, są ofiarami przemocy, bite i poniżane lecz w jakimś sensie to im się podoba... chodzi o rodzaj ''związku'' z codziennym szacunkiem i miłością lecz z dramatem rozgrywającym się w łóżku i coś takiego chciałabym obejrzeć. Na codzień facet normalnie traktuje...
więcejBylo cos ze chlopak ok.8/10lat mieszkal z mama (ktora chyba pracowala w jakims sexshopie czy cos) i temu chlopakowi sie nudzilo (bo nie mial rodzenstwa) i jadac kiedys po miescie zauwazyl takie zbiorowisko bezdomnych jakby i wpadl mu w oko taki jeden i kilka razy tamtedy przdjezdzal i w koncu zabral go do domu a ten...
więcejWitam szukam programu naukowego kiedyś go ogladałem o katastrofie naturalnej na ziemi i to jest opowieść małej dziewczynki jak dorastała w walącym sie świecie