Cześć. Szukam filmu, który oglądałam kiedyś jako dziecko. Pamiętam sceny, w których załoga statku (chyba podczas wojny) płynęła we mgle i kiedy przybili do brzegu, okazało się, że dotarli na wyspę z dinozaurami i musieli walczyć o przeżycie. Nic więcej... Czy ktoś skojarzy, jaki mógł być tytuł tego filmu? Może być z...
więcejI znowy nie pamiętam tytułu filmu, który oglądałam. Dwie przyjaciółki i dwóch przyjaciół chodziło razem do colleg'u. Dwoje z nich (czarnoskórzy) wzięli ślub i mieli dwoje dzieci. Ta druga para się nie lubi. One ma business podróżniczy a on sklep meblowy. Muszą pilnować dzieci przez tydzień gdy małżeństwo wyjeżdża na...
więcejSzukam filmu na halloween taki dla młodzieży coś w stylu Bestia z Wolfsberga. Wiem że ten film nie jest taki typowo halloweenowy ale mi sie tak kojarzy :D
Drodzy internauci. Będąc małym smarkiem (ok 18 lat temu) oglądałem film z którego pamiętam tylko ostatnią scenę.
Film był o tym, że ludzkość przeniosła się w przestrzeń kosmiczną poszukując nowych planet do zasiedlenia. Skupiono się tam na konkretnym statku kosmicznym o wyglądzie szklarni, który miał za zadanie...
film o parze, śpiewali country. Ich córeczka zachorowała na raka i umarła. Matka nie mogła pogodzić się z tą stratą. Wytatuowała sobie jakieś imię na biodrze. Przedawkowała pigułki. Dzięki :)
http://www.filmweb.pl/film/Mad+Ship-2012-638845
Polecam gorąco ten film. Tylko dlaczego tak mało znany?
Poszukuję tytułu pewnego starego polskiego filmu. Jest on najprawdopodobniej z początku lat 60'tych (bodajże 1961 ale nie jestem pewny). Kojarzę jedną scenę. Ładna dziewczyna ogląda film w kinie, a rząd za nią siedzi chłopak. Zaczyna głaskać i następnie całować dłoń dziewczyny, która kontynuuje seans jakby nigdy nic,...
więcej