Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Cześć. Szukam filmu, który oglądałam kiedyś jako dziecko. Pamiętam sceny, w których załoga statku (chyba podczas wojny) płynęła we mgle i kiedy przybili do brzegu, okazało się, że dotarli na wyspę z dinozaurami i musieli walczyć o przeżycie. Nic więcej... Czy ktoś skojarzy, jaki mógł być tytuł tego filmu? Może być z...

więcej

Czy i jak można dodać zdjęcie profilowe aktora?Wiem,że wcześniej nie było takiej możliwości.

I znowy nie pamiętam tytułu filmu, który oglądałam. Dwie przyjaciółki i dwóch przyjaciół chodziło razem do colleg'u. Dwoje z nich (czarnoskórzy) wzięli ślub i mieli dwoje dzieci. Ta druga para się nie lubi. One ma business podróżniczy a on sklep meblowy. Muszą pilnować dzieci przez tydzień gdy małżeństwo wyjeżdża na...

więcej

Szukam filmu na halloween taki dla młodzieży coś w stylu Bestia z Wolfsberga. Wiem że ten film nie jest taki typowo halloweenowy ale mi sie tak kojarzy :D

Drodzy internauci. Będąc małym smarkiem (ok 18 lat temu) oglądałem film z którego pamiętam tylko ostatnią scenę.

Film był o tym, że ludzkość przeniosła się w przestrzeń kosmiczną poszukując nowych planet do zasiedlenia. Skupiono się tam na konkretnym statku kosmicznym o wyglądzie szklarni, który miał za zadanie...

Jedynie co pamiętam to to, że jeden z żołnierzy (chyba głowny bohater) był malarzem.

film o parze, śpiewali country. Ich córeczka zachorowała na raka i umarła. Matka nie mogła pogodzić się z tą stratą. Wytatuowała sobie jakieś imię na biodrze. Przedawkowała pigułki. Dzięki :)

użytkownik usunięty

http://www.filmweb.pl/film/Mad+Ship-2012-638845

Polecam gorąco ten film. Tylko dlaczego tak mało znany?

Poszukuję tytułu pewnego starego polskiego filmu. Jest on najprawdopodobniej z początku lat 60'tych (bodajże 1961 ale nie jestem pewny). Kojarzę jedną scenę. Ładna dziewczyna ogląda film w kinie, a rząd za nią siedzi chłopak. Zaczyna głaskać i następnie całować dłoń dziewczyny, która kontynuuje seans jakby nigdy nic,...

więcej

Jak ktos wie niech pisze. Główną bohaterką jest kobieta która najprawdopodobniej ma schizofrenie. Widzi ona rzeczy których naprawdę nie ma. Pamiętam że byla taka scena co znajdowała się ona w wesołym miasteczku były tam clowny itp. Ona widziała je jakos zakrwawione itd XD