Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Hmmm dajmy od poczatku para robila jakis napad czy cos takiego jeden chlopak zostal ranny i pojechal do szpitala a 2 innych chlopakow zabrali torbe z kasa i pojechali do hotelu po czym w tym hotelu dowiedzieli sie ze ci maja ta torbe z kasa i zaczela sie zadyma zabili ich i w ogl i tak dzialo sie z kazdymi ktorzy tam...

więcej

Witam wszystkich. szukam serialu z lat 70tych lub 80tych w którym koledzy spotykali się i grali w siatkówkę. Jeden był prawnikiem, drugi był ze wsi. Było ich 3 lub 4. Polski serial. Mało informacji, ale mama więcej nie pamięta :)

Czesc szukam filmu w ktorym kilka osob przyjechalo do pewnego hotelu i po jakims czasie wlasciciel kazal ich zaboc i potem ich zjadali i jedna dziewczyna tylko sie uratowala tylko tyle pamietam

film opowiada o 4 przyjaciol (nastolatkowie, mlodzież) , ktorzy wyruszaja autem w podroz zima , spada lawina śnieżna, zostaja uwiezieni w aucie , film glownie rozgrywa sie w aucie , nastolatkowie sa pewni smierci zaczynaja sie sobie zwierzac

Kilku przyjaciol ginie na bliskim wschodzie.Jesli się nie myle zostało dwóch jeden wrocil do domu a drugi gdzies zaginal w dżungli.Ten który wrocil do domu postanawia odszukać przyjaciela.Po wielu perypetiach dowiaduje się gdzie jest jego przyjaciel.jedzie tam i na miejscu dowiaduje się ze przyjaciel jest w głębokiej...

więcej

Akcja dziala się w jakimś hotelu. Ktos jadac windą wjechal na pietro ktore zatrzymalo sie w czasie nic wiecej nie pamietam. Pomoze ktoś?

Co prawda na tym portalu bardziej się mówi o filmie jednak mam pewne pytanie: Szukam teledysków w stylu budka suflera bal wszystkich świętych czy queen innuendo. No wiecie złoto, purpury, weneckie maski taki surrealizm. Na pewno chodzi mi o te sprzed roku 2000. Wiem, ze jeden polski był jeszcze, ale proszę o jak...

W środę około 21 na Stopklatce leciał horror, o dziewczynie opętanej.
Chciałbym sie dowiedzieć, jak nazywał się ten film.
Jeśli ktoś pamięta, prosze o odpowiedź. :)

Czesc! Jakis czas temu oglądałam horror o zemście nielubianych uczniów nad tymi "popularnymi". Pamiętam, że po jakiejś dyskotece zamknięto ich w szkole, a ci "gorsi" znęcali się nad nimi. Ktoś ma pomysł co to był za film?

Czesc! Jakis czas temu oglądałam horror o zemście nielubianych uczniów nad tymi "popularnymi". Pamiętam, że po jakiejś dyskotece zamknięto ich w szkole, a ci "gorsi" znęcali się nad nimi. Ktoś ma pomysł co to był za film?