Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Tak jak w temacie nie pamiętam tytułu ale pamiętam troszku fabułę:

Nauczyciel daje temat w stylu wybucha wojna i świat ogarnia zagłada wy jako klasa jesteście w bunkrze itp dyskutują co i jak każdy ma swoje zadanie .....i pokazują jak to wygląda ....jest pewna scena z osobą która jest na zewnątrz bunkra i muszą...

Ostatnio widziałem urywek komedii który mi się spodobał. Lecz nie pamiętam tytułu. W urywku był mężczyzna który bał się zjechać ze zjeżdżalni tak bardzo że narobił w spodenki a to co wyleciało (chyba każdy wie o co chodzi) wpadło do rury i leciało w stronę osoby zjeżdżającej. Dodam że film ma 2 części i jest chyba...

byla wojna z niemcami,na jakiejs wyspie agent udajacy oficera niemieckiego byl,przyjechal tam wazny general niemiecki,ten agent mial go zabic,ale nie mogl bo ten general okazal sie Żydowskim agentem i zacytowal mu zdanie po zydowsku,wtedy weszli we wspolp

>>>>>>>>>>>>>>> >>>>>>>Pierwszy<<<<<< <<<<<<<<<<<<<<< <<<<<<
Film widziałem w tv kilka lat temu. Główną bohaterką była młoda dziewczyna, która
chciała zostać fotomodelką. Pewnego dnia wybrała się ze swoim chłopakiem na sesję
fotograficzną, w której miała wziąć udział. W trakcie sesji spodobała się fotografowi. W...

więcej

Interesują mnie kasety VHS pt "110 minut w świecie bajki". Z tego co się orientuję, jest to ciekawy zbiór polskiej animacji. Najbardziej zależy mi na części 4, gdyż na tej kasecie znajduje się "Bajka o trzech smokach". Proszę o odpowiedź i propozycję cenową.

szukam filmu o nieudaczniku żciowym , ktory co chwile sie przeprowadzał z jednego miejsca na drugie jak go wyrzucili z koljnego mieszkania poszedl mieszkac do matki na jakis czas, pozyczal od niej pieniadze i mowil ze jak znajdzie prace to odda , ciagle szukal pracy i pił, grał chyba na jakiejs gitarze...

Cześć, szukam filmu z którego pamiętam jedną scenę. Kilka osób wybiera się na szukanie kogoś lub czegoś i trafiają podczas podróży do klubu/na imprezę. Tam skuszeni drinkami podawanymi w kwiatach/na kwiatach dobrze się bawią i zapominają po co przyszli. Potem któryś z nich się orientuje, że coś mówili zrobić i w końcu...

więcej

Chętnie poznam tytuły produkcji, które zawierają muzykę w klimatach indie rocka lub elektroniki, jak np. Blue Valentine, Między słowami, Królowie lata czy Drive.
Każdy tytuł mile widziany :)

Ktoś wie skąd pochodzą te kadry?

http://oi68.tinypic.com/xanl9e.jpg

Nie mogę przypomnieć sobie tytułu ani aktorów grających w filmie którego szukam, mianowicie rok 44 lub 45 w Polsce (film polski), jeden z żołnierzy, dzisiaj mówimy żołnierz wyklęty, żeni się i na weselu czy zaraz po jest jakaś akcja, ginie zdaje się pan młody, jeden z nich wydaje bezpiece towarzyszy, wydaje mi się że...

więcej